Til hovedinnhold

Ludo Mobil flytter brikkene framover

Idar Vollvik & co. startet salget av abonnementer for en måned siden, men allerede er ledelsen optimistisk med tanke på veien videre. Vi har intervjuet viseadministrerende direktør Ole Norstad – tidligere titulert som daglig leder –, om hvordan starten har vært og hva de tenker seg videre.

- Vi er kjempefornøyd med åpningen, alle tekniske systemer ser ut til å fungere 100 prosent og det kommer inn jevnt og trutt med kunder. Vi har allerede passert godt over tusen kunder pluss det som ligger i køer, forteller Norstad.

Dere har altså allerede over tusen kunder. Har dere satt dere et foreløpig mål om antall abonnenter eller kundemasse?

- Vi hadde et mål på 30 000 abonnenter for de første 12 månedene, men nå har vi justert dette kraftig på bakgrunn av kundeveksten hittil, og ikke minst forventningene vi har til blant annet Ludo Blå og en del andre saker vi skal gjøre til høsten. Det betyr at målet nå er 30 000 ut året 2009, svarer Norstad.

LES OGSÅ: Ludo versus røkla

Ludo Mobil har fått noe kritikk fra oss for at abonnementene har vært nærmest kopier av andre operatørers abonnementer, ettersom vi ble lovet noe "nytt og spennende". Vi vet ennå ikke hva som skjuler seg bak Blå Ludo - kan du si noe mer om hva dere planer om å tilby under den fargen?

- Nei dessverre, men jeg kan love at det ikke er sett noe tilsvarende i Norge.

Vi ser det som lite sannsynlig at for eksempel en Chess-kunde skal bytte til et Ludo-abonnement når vedkommende allerede har et abonnement som er omtrent identisk. Hva kan Ludo Mobil gjøre for å trekke flere kunder, foruten å lansere gode abonnementer?

- Vi gjør allerede en del saker som tilfører oss bra med nye kunder, ved siden av en del nylanseringer i løpet av den nærmeste tiden. Hvorfor dere bare fokuserer på Rød og Gul forstår jeg ikke helt, abonnementet Grønn er jo ingen kopi, og tilfører oss allerede bra med kunder. Dette er jo definitivt noe som ikke er i Norge på kontantkortsiden, parerer Norstad.

(Artikkelen fortsettes.)
 

 Har dere vurdert å komme med tilleggstjenester som kan legges til et abonnement?(for eksempel datapakker, SMS-pakker, "Bestevenn"(NetCom), fri familie etc.?)

- Vent og se...

Du sa nylig at dere planlegger noen "sexy happenings" i løpet av sommeren. Kan du utdype det noe nærmere, eller gi oss en smakebit på hva vi har i vente?

- Nei dessverre, dette skal komme som en overraskelse på alle...

Noe du vil legge til om starten - eller fortsettelsen - til Ludo Mobil?

- Vi skal bli ett friskt vindpust i det norske telemarkedet, og det trengs. Det trengs noen som fortsetter å pushe grenser og gjøre ekstreme ting slik at vi får spenning inn i hverdagen både for dere journalister og markedet. Vi gleder oss enormt til fortsettelsen, men må dessverre være tålmodige og ta ett skritt om gangen, avslutter Norstad i Ludo Mobil.

Mer om
annonse