Til hovedinnhold

Er Ludo billigst i landet?

Etter nok en PR-jippo fra mobilgründer Idar Vollvik ble til slutt utfordreren Ludo Mobil lansert i forrige uke. Det har dratt ut, men i løpet av de siste månedene har mer og mer blitt kjent om det nye selskapet som skal ha fire abonnement basert på de fire fargene i spillet Ludo.
Vi har nå oppdatert vår tjeneste Ringepriser med de nye abonnementene til Ludo Mobil, slik at du enkelt kan finne ut om det er Ludo, Telenor, One Call, Tele2, NetCom eller noen andre som har det billigste abonnementet for akkurat deg.


Oppdatering fra Tele2
Etter at Ludo Mobil lanserte sitt Rød-abonnement i forrige uke ble Tele2 elegant vippet ned fra toppen på Post- og teletilsynets kalkulator Telepriser. Tele2 har ligget på toppen av listen for storbrukere det siste året, men har nå endret Flex-abonnementet sitt slik at det igjen kommer ut på topp.
Mobilutfordreren har lagt 400 minutter og 200 SMS inn abonnementet som koster 199 kroner i måneden. Det er ingen oppstartsavgift på de inkluderte ringeminuttene. Utover det inkluderte koster det 69 øre per minutt og 49 øre per SMS.

Vi har selvsagt også oppdatert vår egen kalkulator Ringepriser med den informasjonen, slik at du har oversikt over alle mobilabonnementene i Norge.

De vi har lagt til nå er:

  • Ludo Mobil Grønn
  • Ludo Mobil Gul
  • Ludo Mobil Rød

De vi har oppdatert nå er:

  • Tele2 Flex


Sparer du penger?
Tjenesten lar deg nemlig enkelt legge inn akkurat ditt ringemønster slik at du får svar på hva som koster deg minst. Det kan være en fordel i disse finanskrisetider.
Velg hvor mange omtrentlige samtaler du har hver uke til familie og venner, samt hvor mange du tar i jobb. Gjør det samme i forhold til hvor mange meldinger og datatrafikk du har hver uke. Velg så om du vil ha abonnement, kontantkort eller om det gjelder bedriftsabonnement. Etter å ha trykket på Søk får du svaret på hvilket abonnement du bør velge.
Du kan selvsagt stille det hele inn mer nøyaktig etterpå, ved å velge mer detaljert samtaletid, nett og hvilken operatør du vil ha. Følg også med videre. Vi oppdaterer Ringepriser fortløpende etter hvert som operatørene lanserer eller oppdaterer abonnement.

Mer om
annonse