Til hovedinnhold

Lansering av Ludo Mobil nært forestående

Finansmannen Idar Vollvik ble tirsdag reddet fra konkurs, etter at han kom til enighet med meglerhuset Christiania Securities. Dermed er Ludo Mobil definitivt tilbake på planen. Vollvik vil imidlertid konsentrere seg mest om Ludorådet, mens hans ”primus motor” Ole Norstad tar seg av den daglige driften av Ludo Mobil. Lanseringen av det nye mobilselskapet vil skje i nærmeste framtid.

- Vi nærmer oss med stormskritt, sier Norstad til Mobilen.no.

Norgesnyhet
Norstad og Vollvik har allerede avslørt hva som skuler seg bak Ludo Gul, Ludo Grønn og Ludo Rød, men én farge gjenstår – nemlig blå. I tillegg må de legge ut bestillingsskjema på nettsidene, før mobilselskapet blir operativt.

Kan du avsløre hva som skjuler seg bak Ludo Blå?

- Jeg vil ikke avsløre hva som skjuler seg bak Ludo Blå ennå, men det blir noe helt nytt i Norge. Vi nærmer oss lansering med stormskritt og det er ikke langt unna at vi går live med bestillingssidene, svarer Norstad.

- Jeg vil ikke lansere noen eksakt dato ennå, da vi fortsatt holder på med noe testing, men går denne bra så snakker vi om uke/uker til lansering, legger han til.

(Artikkelen fortsettes.)

Erfaring fra bransjen
Det er neppe uklokt av Vollvik å la en mann som Norstad som vil ta seg av den daglige driften av sitt nystartede mobilselskap. Norstad har nemlig over 20 års bransjeerfaring, og har tidligere vært med på å starte to mobilselskaper; Chess og Ipea. I tillegg har han hatt stillinger i flere av de store nordiske teleselskapene.

- Jeg har jobbet med Idar direkte og indirekte i mange av disse årene, og det er hevet over tvil at vi har en enorm erfaring på det feltet vi nå snakker om. Dette erfaringsgrunnlaget gjør også at vi har større sjanse til å lykkes nå enn noen gang tidligere, sier Norstad.

- Markedet og marginene er mer presset enn noen gang før, men det er mangel på en rebell, en ”geriljaaktør”, som tør å prøve ut nye ting, gjøre ting annerledes enn de store. Vi skal bli en del av grasrota og prøve å skape en folkebevegelse som er opptatt av å ikke støtte monopolene i dagens telemarked, legger Norstad til.

Global inspirasjon, eller nasjonalt plagiat?
At Ludo Mobil skal være en rebell som tør å prøve ut nye ting på det norske markedet, er altså et uttalt mål for Ludo Mobil. Når det gjelder de abonnementene Vollviks nye mobilselskap har presentert så langt, kan imidlertid lite sies å være nytt. Abonnementet Ludo Gul er til forveksling lik for eksempel abonnementet Mobil Aktiv fra One Call, og Ludo Rød er nærmest en kopi av Chess On 10t. Ledelsen i Ludo Mobil hevder likevel at de først og fremst henter inspirasjon fra utlandet.

- Vår utfordring i dette markedet blir å hele tiden være kreativ , søke nye løsninger i hele verden og være med på å skape fremtidens teleomgivelser, sier Norstad.

- Er det noe vi er spesialister på så er det salg og markedsføring og vi har allerede etablert mange tusen selgere rundt omkring i Norge som vil ta del i det som nå skjer. Alle vet hva Ludo er – alle skal snart vite hva Ludo Mobil er, legger han til.

(Artikkelen fortsettes.)

- Idar er som en fiskedupp
Det hersker ingen tvil om at Vollvik er lettet over å ha kommet til enighet med sine kreditorer. På Twitter skriver han også at de nå ”endelig kan begynne fokuseringen på Ludo for alvor”. Norstad har ikke overraskende stor tro på at Vollvik vil klare seg bra.

- Idar er fantastisk på sine områder og jeg er overbevist om at han reiser seg igjen. Jeg har sagt det før, at han er som en fiskedupp som du godt kan senke på 200 meters dyp, men han kommer alltid opp til overflaten igjen, avslutter Norstad.

Mer om
annonse