Til hovedinnhold

Vollvik reddet fra konkurs

Det har vært mye snakk om tidligere Chess-eier Idar Vollvik det siste halvåret. Ryktene gikk om at han hadde tapt et hundretalls millioner på feilslått aksjehandel, samtidig som Vollvik var i gang med å etablere sitt nye mobilselskap Ludo Mobil. For en uke siden kom nyheten om at meglerhuset Christiania Securities hadde begjært finansmannen konkurs. Nå melder nettutgaven til Bergens Tidende at partene kom til enighet i natt, bare timer før Vollvik egentlig skulle møte i Bergen Tingrett.

Hvordan føles dette?

- Det er klart det er en lettelse, sier en tydelig tilfreds Idar Vollvik til Mobilen.no.

Fokus på Ludorådet
Vollvik vil nå først og fremst konsentrere seg om Ludorådet – et nasjonalt studentråd som vil fungere som øverste organ for merkevaren Ludo Mobil. Dette rådet vil ha sitt første ”treff” i slutten av uken, noe Vollvik gleder seg til.

- Ludorådet er min viktigste satsning noensinne, sier Vollvik.

Les mer: Vollvik skifter fokus til ”Ludorådet”

(Artikkelen fortsettes.)
 

Nærmere lansering av Ludo Mobil
Vi vet stadig ikke hva som skjuler seg bak Blå Ludo, eller når bestillingsskjemaet kommer på plass på nettsidene til Ludo Mobil. Men nå som Vollvik har kommet til enighet med sine kreditorer, kan han se frem til å stable sitt neste mobilselskap på beina.

Hva skjer med Ludo Mobil?

- Du snakker med Ludo Mobil nå! Det vil si, jeg har et SIM-kort fra Ludo Mobil i telefonen min, svarer Vollvik.

Han sier videre at de satser på å legge ut bestillingsskjemaet i slutten av uken, men at det er Ole Norstad som tar seg av dette. Norstad har tidligere jobbet med Vollvik i Chess, og har også erfaring fra mobilbransjen med Ipea. – Ole er i primus motor i Ludo, avslutter Vollvik.

Mer om
annonse