Til hovedinnhold

Ludo Mobil ”går live” denne uken

Mye og mangt er skrevet på Mobilen.no om tidligere Chess-eier Idar Vollviks nye satsning på Ludo Mobil. Etter den opprinnelige planen skulle nok Ludo Mobil være godt i gang med å krabbe seg inn på det norske mobilmarkedet for flere måneder siden, men den gang ei. Finanskrise, og det at Vollvik ble begjært konkurs, satte kjepper i hjulene for det nystartede selskapet, og lanseringen ble gradvis forskjøvet. Idar Vollvik har nå flyttet fokus til sitt nyopprettede studentorgan Ludorådet, mens hans proklamerte ”primus motor” Ole Norstad tar seg av den daglige driften av Ludo Mobil.

Du kan fortsatt ikke bestille abonnement fra nettsidene til Ludo Mobil, til tross for at vi var forespeilet at dette var nært forestående for flere uker siden. Vi tok derfor kontakt med Norstad, som kunne fortelle følgende:

- Vi vil ”gå live” i løpet av denne uken, eller neste. Ludo Gul, Rød og Grønn kan da bestilles fra nettsiden. Alt er ferdig bygd og klart til lansering, sier Norstad.

Hva med Ludo Blå?

- Ludo Blå kommer om cirka halvannen måned. Det blir veldig spesielt, sier han.

Blir det noe vi ikke har sett tidligere på det norske markedet?

- Ja, absolutt, svarer Norstad, som ikke vil gå nærmere inn på hva som skjuler seg bak Ludo Blå.

Han forteller videre at det som nå gjenstår er å få kundeservice ”opp å stå” – hvor de blant annet er avhengig av en nummerportering via kundekontaktløsningsbyrået Carrot. Ludo Mobil har tilsynelatende vært noen få millimeter fra fullansering i hele vår, men nå ser det omsider ut til at Vollviks nye mobileventyr snart er i gang for alvor.

Mer om
annonse