Til hovedinnhold

Ludo Mobil åpnet!

Norges nye mobilselskap tar nå imot bestillinger på sin nettside. Den tidligere Chess-eieren Idar Vollvik brukte Twitter for å erklære Ludo Mobil for åpnet, og et par minutter senere fikk vi en telefon fra daglig leder Ole Norstad i Ludo Mobil som kunne bekrefte at bestillingssiden nå var aktiv.

- Det er deilig å komme i gang, sier Norstad til Mobilen.no.

Har tatt tid
Ludo Mobil skulle opprinnelig vært i gang for flere måneder siden, men ble blant annet hindret av Vollviks konkursbegjæring og problemer med den tekniske løsningen. Fra og med i dag tar Ludo Mobil imot bestillinger – omsider.

- Vi har venta så lenge, så det blir deilig komme skikkelig i gang. Vi får se hvordan responsen blir, men det har vært sinnsykt stor etterspørsel de siste ukene, sier Norstad.

Vil Idar Vollvik gjenta suksessen han hadde med Chess? Diskuter i forumet!

Fortsatt ikke Blå Ludo
Det var ventet at Vollvik & co. skulle avsløre hva som skjuler seg bak abonnementet Blå Ludo samtidig som bestillingssiden var oppe. Det har imidlertid ikke skjedd. For øyeblikket kan du altså bestille Ludo-abonnement i fargene Gul, Rød eller Grønn Ludo.

Gul Ludo gir deg 36 øre i oppstart, SMS og per minutt, mens Rød Ludo er et pakkeprisabonnement tilsvarende Chess On 10t. Grønn Ludo er kontantkort.

Mer om
annonse