Til hovedinnhold

Halv pris på mobilt bredbånd fra Netcom

Ucan2 er for Netcom det samme som Djuice er for Telenor; en ”sub-operatør” som har et noe spesialtilpasset tilbud, men som har nøyaktig samme dekning, lik ledelse, felles kundeservice og så videre. Det betyr at når Ucan2 lanserer mobilt bredbåndsabonnementet Ucan2 Turbo tilsvarer dette Netcoms eget Connect Premium-abonnement – bare til halv pris.

Du betaler nemlig 499 kroner per måned for Netcoms eget tilbud, mens Ucan2 har priset sitt abonnement til 249 kroner per måned, melder Amobil.

Samme tilbud
Du får nøyaktig samme dekning og hastighet med Ucan2 Turbo som med Netcom Connect Premium. Forskjellen er at med Ucan2 Turbo kreves det ett års bindingstid, mens med Netcom Connect Premium er dette kun en forutsetning dersom du kjøper USB-modem til én krone.

Du kan surfe ubegrenset til alle døgnets tider, men både Netcom og Ucan2 (og alle andre leverandører av mobilt bredbånd i Norge) forbeholder seg retten til å begrense hastigheten din dersom du passerer 5 GB datatrafikk per måned.

(Artikkelen fortsettes.)


Lavere pris på fri bruk
For fri bruk hos andre mobilt bredbåndsleverandører, ligger prisen mellom 450- og 499 kroner. One Call har for tiden en kampanje som gir deg mobilt bredbånd til 399 kroner per måned uten bindingstid, men dette gjelder kun de første 1.000 som registrerer et abonnement. Normal pris hos One Call er 469 kroner per måned med 12 måneders bindingstid. Chess og Tele 2 tar henholdsvis 450- og 489 kroner per måned for fri bruk av mobilt bredbånd. Telenor krever like mye som Netcom, nemlig 499 kroner per måned. Tatt i betraktning at Telenor har noe bedre dekning enn Netcom, er det likevel temmelig innlysende at du får mest for pengene ved å velge Ucan2 Turbo.

Mobilen.no har i lengre tid etterlyst en lavere pris på fri bruk av mobilt bredbånd – til under 400 kroner, da det vil bli mer attraktivt for folk flest å ta i bruk tjenesten. Ucan2s halvering av prisen til Netcom – selv med ett års bindingstid – bekrefter at prisen på fri bruk av mobilt bredbånd er i ferd med å komme ned på et svært akseptabelt nivå.

Moods of Norway
Som en fotnote kan det nevnes at Netcom har engasjert Moods of Norway til å designe trykket på deres nye USB-modem for mobilt bredbånd. Designet skal være inspirert av Thor Heyerdahl og Fridtjov Nansen, og vil bli presentert under Oslo Fashion Week 13. februar.

- Mens mobiltelefoner og laptoper blir stadig mer spreke og stilfulle, er modemene for mobilt bredbånd fortsatt trauste og upersonlige. Det har vi lyst til å gjøre noe med, og da er Moods of Norways unike utrykk et soleklart førstevalg, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i Netcom.

Mer om
annonse