Til hovedinnhold

One Call tilbyr fri bruk av data

One Call lanserte pakkepris på data i forrige måned, men det har etter sigende ”haglet inn med spørsmål” fra kundene om hvorfor de ikke kunne tilby et ”fri bruk”-alternativ også. Derfor lanserer de nå enda en datapakke for å blidgjøre storbrukerne.

- Pakker en jo i vinden om dagen og siden vi lanserte datapakkene har det haglet inn med spørsmål om hvorfor vi ikke har en pakke med fri bruk. Vi er som alltid lydhøre for hva kundene våre ønsker så derfor lanserer vi nå en fjerde datapakke med fri bruk for kroner 469 per måned, sier administrerende direktør Øistein Eriksen i One Call i en pressemelding.

Hvor mye er du villig til å betale for å få fri bruk av data på mobilen? Diskuter i Forumet.

- Ikke for dyrt

Mobilen.no stiller imidlertid spørsmålstegn over hvorvidt dette er et godt tilbud, fordi datapakken først og fremst er beregnet på mobilsurfing – ikke mobilt bredbånd på PC-en. Netcom og Telenor tilbyr til sammenligning ”fri bruk”-abonnement for mobilt bredbånd – som selvsagt også kan bestilles til mobil – for 499 kroner per måned. Ettersom tilbudet fra One Call utelukkende er ment å gjelde for mobilsurfing, og fordi operatøren anses å være en pådriver for lavere priser på markedet, er det overraskende at de lanserer et tilbud som kun er 30 kroner billigere per måned enn mobilt bredbåndsabonnementene til Telenor og Netcom.

- Vi er ikke enig i at dette er dyrt priset. De fleste aktørene vi kan sammenligne oss med tar tilnærmet samme pris, svarer Salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call, når Mobilen.no konfronterer ham med dette.

(Artikkelen fortsettes.)


Salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call.

- Når det gjelder forventninger til salg på dette så må vi nesten bare vente og se, men forespørselen har som nevnt vært stor, avslutter Sandaker.

Datapakkene til One Call kan bestilles som en tilleggstjeneste til abonnementene Mobil Faktura, Mobil Aktiv, og Full Pakke (25 MB inkludert) på operatørens nettsider.

Mer om
annonse