Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

HTC Incredible S

Design og brukervennlighet

HTC hevder at deres siste tilskudd til smarttelefonmarkedet, Incredible S, innbyr brukeren til å tørre å være annerledes, å skille seg ut. De sier at dette skal være en telefon som skal imponere sansene våre. Gjør den nå virkelig det?

Telefonen kommer med operativsystemet Android 2.2 som har tilnavnet Froyo. Dette er litt skuffende med tanke på at flere modeller som når butikkhyllene i disse dager kommer med Android 2.3, også kalt Gingerbread. Ja, HTC sier at det skal komme en oppdatering til Android 2.3 i løp av andre kvartal av 2011, men vi syns dette burde vært lagt inn fra starten av.

Ingen taster

En ting man raskt legger merke til er at det ikke er noen fysiske taster på forsiden av telefonen. Alle taster man bruker for å navigere i telefonens menyer dukker først opp når man slår på skjermen. Da får man fire berøringsfølsomme taster nederst under selve skjermen. Disse er fra venstre: En hjemtast, en menytast, en tilbaketast og en søketast.

Telefonen har ingen dedikert kameratast, noe som mange kanskje ville etterspurt i en mobil i denne klassen. På venstre side av telefonen finner vi to volumtaster som styrer høytalervolum og ringetonevolum. Nedenfor disse tastene finner vi en microUSB-utgang, men den har ikke noen form for deksel som beskytter den mot rusk og rask.

På toppen av telefonen er det en minijack-utgang for vanlige øretelefoner og en tast for å slå av og på telefonen, samt at den fungerer som tastelås.

Prøver å skille seg ut

Under telefonen er det ingen utganger eller taster, men et lite skille i dekselet som viser at det er her man tar av bakdekslet. Telefonen ser ellers ganske nøytral ut fra forsiden. Snur man telefonen derimot er det en annen sak.

HTC har stått litt på stedet hvil når det kommer til designfronten i det siste. Nå har de endelig tatt litt mot til seg å prøvd å gjøre en innsats for å skille seg ut. Baksiden av telefonen er kantete og gir en oss en design som skiller seg fra konkurrentene. Om det er et godt forsøk på å skille seg ut eller ikke er en smaksak, men det er bra de i hvert fall prøver på noe nytt.

Størrelsesmessig havner Incredible S midt på treet for telefoner med stor skjerm. Den er så vidt større enn en iPhone 4, og litt mindre enn en HTC Desire HD. Med sine 11.7 millimeter i tykkelse er det ingen tungvekter vi har med å gjøre, men den er igjen ikke like slank som for eksempel Sony Ericssons Xperia Arc.

Telefonen veier 135,5 gram og er ikke spesielt tung med tanke på størrelsen. Den er tung nok til at det kjennes ut som kvalitet, men ingen murstein slik som for eksempel Sony Ericssons Xperia Play. Det er ikke noe problem å gå rundt med telefonen i buksa, og den tar ikke opp for mye plass i lommen.

Bra skjerm

Til tross for at HTC Incredible S ikke kan skilte med noen Super-AMOLED-skjerm er fortsatt skjermkvaliteten svært god. Den 4 tommer store skjermen har gode, skarpe farger og gode kontraster omtrent uavhengig av hvor bratt innsynsvinkel man har. Lysstyrken er bra, og selv om den ikke er helt optimal i sterkt sollys gjør den jobben i massevis. Skjermen er av typen Super-LCD, har en oppløsning på 800 x 480 piksler.

Skjermen er responsiv og svarer ved den letteste berøring. Vi merker oss dog at den kunne vært enda raskere når vi for eksempel skal bla i menyene. Dette kan nok komme av HTC eget grensesnitt, Sense som kan har en tendens til å stjele litt av kraften i telefonen.

Glasset på skjermen er av typen Gorilla Glass noe som gjør skjermen tilnærmet ripefri. Dette gjør at man ikke trenger å bekymre seg så mye over å skade skjermen dersom man går med den lommen.

Den kapasitive skjermen støtter også flerfingerberøring slik at man for eksempel kan bruke tofinger-zoom når man skal surfe på nettet, se på bilder eller spille.

Skrive skrive skrive

HTC Incredible S kommer fullt utstyrt med norsk tastatur og ordliste. Tastaturet fungerer godt da den store skjermen gjør det enkelt å skrive raskt både når vi holder den i stående og liggende stilling. Det skal sies at det går raskere å skrive med flere fingre med telefonen i liggende stilling enn å bare skrive med en finger i stående stilling.

Det er ikke noe SWYPE-tastatur integrert i telefonen, men man kan velge mellom T9-tastatur og et mindre QWERTY-tastatur om ønskelig.

Menyer og bruk

Har man prøvd en nyere HTC-telefon med Android er det ikke mange overraskelser man møter på i Incredible S. Deres eget brukergrensesnitt Sense er lagt inn, noe som gir en drøss med wigets, bakgrunner, animasjoner og HTCs egne applikasjoner.

Et eksempel på dette er en wiget som ligger inne som standard ved navn FriendStream. Her får man oppdateringer på hva som for eksempel skjer på Facebook til en hver tid rett inn på en av hjemskjermene på telefonen.

Incredible S tilbyr syv startskjermer, og man kan ikke legge til eller slette disse. Her kan man legge inn wigets, snarveier, applikasjoner og mapper. Man kan velge startskjerm ved å enten bla fram og tilbake ved et raskt stryk med fingeren, eller man kan gjøre en klypebevegelse med to fingre. Da vil man få oversikt over alle syv, og man kan enkelt velge blant disse. Denne oversikten får man også ved et trykk på hjemtasten.

Nederst på skjermen finner vi også tre valg, en tast med et rutenett på som gjør at man kommer inn i hovedmenyen, en tast for telefon og en tast for personliggjøring av telefonen. Ikonene er store og lette å treffe med fingeren.

Ikonene i hovedmenyen kan enten vises i rutenett eller i liste. Uansett vil de ligge i alfabetisk rekkefølge og er enkle å navigere seg i. Ved å holde fingeren inne over et av ikonene i hovedmenyen får man muligheten til å legge en snarvei til dette programmet på en av hovedskjermene. Dette kan være hendig dersom det er en applikasjon eller et spill man ofte bruker for raskest mulig tilgang.

Man kan også bruke menytasten når man er inne i hovedmenyen for å dele programmer med andre. Dette er en fin løsning hvis for eksempel har et spill man ønsker å dele med andre Android-brukere.

En annen fin ting å merke seg er at nå man synkroniserer kontakter via Gmail, Facebook og andre sosiale medier får man muligheten til å slå sammen kontakter. Så hvis man har en kontakt liggende på telefonen med kun telefonnummer, vil Incredible S se at dette er den samme personen som du har på Facebook, og lagre disse kontaktene til en slik at man får all informasjonen samlet på et sted.

I esken

  • Ladekontakt
  • Batteri
  • Brukermanual
  • Øretelefoner med mikrofon
  • USB-kabel
  • Minnekort (microSD, 8GB)

Teknologi og funksjoner

HTC har i lengre tid tilhørt toppsjiktet når det kommer til smarttelefoner. De har de siste par årene kommet med spennende modeller som har blitt bestselgere verden over, og vært med på å heve standarden i mobilmarkedet. Incredible S er et nytt tilskudd til denne familien, men klarer den å følge opp når det kommer til det tekniske?

Arbeidsjern

Telefonen er utstyrt med en 1 GHz Qualcomm Scorpion-prosessor i et Qualcomm MSM8255-brikkesett. Dette er en prosessor vi har sett en del ganger tidligere da den sitter i både Sony Ericsson Xperia Play, HTC Desire HD og Sony Ericsson Xperia Arc. Grafikkprosessoren, eller GPU som det forkortes, er av typen Andreno 205, og sitter også i flere av dagens nyeste mobiltelefoner. Dette gjør blant annet at man får muligheten til å kjøre spill med heftigere grafikk. Denne grafikkprosessoren er blant de kraftigste på markedet og vil spiller en viktig rolle for å få mest mulig ut av telefonen.

Incredible S stiller med 768 MB med arbeidsminne, noe som er helt i toppsjiktet når det kommer til mobiltelefoner. Dette gjør kort sagt at telefonen kan utføre flere og tunge oppgaver samtidig ute å bli treg.

Når det kommer til internt lagringsminne har Incredible S 1.1 GB med plass, men man kan også sette inn minnekort for med lagringskapasitet. Det skader derfor heller ikke at det følger med et minnekort på 8 GB.

Når alt kommer til alt har Incredible S en god kraftpakke under panseret, noe vi også ser ved at den er såpass rask som den er. I tillegg er spillgrafikken bra og vi har ikke opplevd noe lugging under eller andre tregheter under kraftig bruk av telefonen. Det skal da sies at vi skulle ønske oss en prosessor som var helt i toppskiktet som den vi finner i LG Optimus 2X, men alt i alt gjør den som er på plass jobben bra.

Har “alt” du trenger

Som med alle andre smarttelefoner må man ha muligheten for å komme seg på nett raskt og effektivt. Her kan Incredible S stille med svært gode skussmål. Super-3g (HSDPA og HSUPA) yter opptil 14,4 Mbps nedlastingshastighet og 5,76 Mbps opplastingshastighet. Vi finner også et lite 1,3 megapikslers kamera foran på telefonen for videosamtaler. Edge-teknologien er også på plass de gangene man skulle være utenfor 3G-dekning og fortsatt må komme på nett.

I Android 2.2 får man muligheten til gjøre mobiltelefonen om til en trådløs ruter. Dette gjør at man kan koble andre mobiler og datamaskiner til Incredible S trådløst. Da kan andre enheter bruker Incredible S’ internettilgang for å komme seg på nett. I utgangspunktet skal man kunne koble til hele åtte enheter via denne teknologien, men siden denne telefonen kun har Android 2.2 er antallet begrenset til fem.

Wi-Fi er selvsagt også på plass og her snakker vi om Wi-Fi 802.11 b/g/n. Dette gjør at man får den høyeste surfehastigheter når man er tilkoblet trådløse soner. Bluetooth 2.1 A2DP med EDR er også med i telefonen for diverse trådløse tilkoblinger. Den raskeste versjonen av Bluetooth som er på markedet om dager er 3.0, men enn så lenge er det svært få telefoner som bruker denne teknologien. MicroUSB er som nevnt tidligere også med, og fungerer til både lading av telefonen og filoverføring.

Ikke uforventet er det også en GPS-mottaker innebygd i telefonen. Sammen med Google Maps som ligger inne i telefonen kan man enkelt bruke mobiltelefonen som en GPS. Det skal da sies at vi her i Norge ennå ikke kan bruke denne tjenesten med sving-for-sving-navigasjon, noe som er en nødvendighet for å kunne kalle det for fullverdig navigasjon.

Gir deg trygghet

I HTCs applikasjon HTC Hub kan man registrere mobilen på deres hjemmeside og opprette en konto der. Via denne kan man låse telefonen via PCen hvis den kommer i feil hender. Man kan også slette innholdet på den, eller ringe den hvis man for eksempel har rotet den bort i leiligheten.

Dette er en fin tilleggstjeneste hvis man vil være sikker på at informasjonen man har på telefonen ikke kommer i andres hender dersom telefonen blir mistet eller stjålet.

God å ringe med

En mobiltelefon skal også selvsagt være god til det den i utgangspunktet ble laget for, nemlig ringing. Incredible S har svært god og høy lyd under samtale, og vi har aldri opplevd noen problemer under ringing i testperioden. Telefonen har god dekning, og samtalekvaliteten holder seg svært godt selv om man er i område der dekningen er lav.

Telefonen har også en nærhetssensor som vi kjenner fra flere av de dyrere mobiltelefonene på markedet. Denne gjør at skjermen slår seg av når man holder telefonen opp mot øret når man skal ringe. Et artig triks er at man kan legge telefonen med skjermen ned når det ringer så går den i stillemodus. Man kan også legge fra seg telefonen midt i en samtale for å aktivere høyttaleren i telefonen automatisk. I tillegg vil telefonen dempe seg når man plukker opp telefonen når den ringer, alle disse morsomme triksene gjøre ved hjelp av det innebygde akselerometret som er innebygd i telefonen.

Incredible S har også Smart Dialing innebygd, dette gjør at man enkelt kan taste inn navnet til den personen man vil ringe på det numeriske tastaturet for ringing for å få frem den rette kontakten. Skal man for eksempel ringe Einar trykker man 34627 også kommer alle i telefonlisten din med navnet Einar opp, samt alle andre navn som vil passe denne kombinasjonen.

Google Talk følger også med, og fungerer som et snakkeprogram på lik linje som Messenger Live. Dette kan for øvrig lastes ned via Android Market og fungerer svært godt.

Raser fram på nettet

Som de aller fleste Android smarttelefoner som er på markedet i disse dager er også Incredible S svært enkel å bruke når det kommer til surfing. Den innebygde nettleseren er rask og enkel i bruk. Den har greit med muligheter, og man kan velge mellom ulike vinduer, søke etter ord på siden, se logg, nedlastinger og bokmerker. Altså, det man forventer seg av dagens nettlesere til en mobiltelefon. Vi savner at det er mulighet for flere faner i nettleseren, men det er nok av alternativer for nettlesere som støtter dette på Android Market.

Vi er veldig glad for at telefonen støtter Flash, det er mange meninger der ute om Flash, men det er fortsatt svært mange nettsteder bruker Flash, og da er dette en nødvendighet for en telefon som HTC Incredible S.

Som i de fleste andre Android-telefoner finner man en ren e-post klient for Gmail, og en som støtter det meste annet som Exchange, POP3 og IMAP. Disse fungerer veldig greit, og vi hadde ingen problemer med å sette opp og synkronisere kontoene.

Programvare for tekstbehandling ligger også med. Dette er Quickoffice og denne kan åpne både word-, excel- og powerpoint-dokumenter. Dette er ikke noe fullverdig tekstbehandlingsprogram, men fullversjonen kan kjøpes på Android Market hvis man ønsker å redigere slike dokumenter.

Kalenderen fungerer helt plettfritt, den gir deg oversikt over dager, uker og måneder samt agendaen din. Du kan sette opp møter og avtaler og legge inn varsler for disse. Man får god oversikt på grunn av den store skjermen, og det er smal sak å navigere seg rundt til de forskjellige dagene og tidspunktene. Av andre nyttefunksjoner vi finner i telefonen har vi en båndopptaker, en lommelykt, kalkulator, stoppeklokke og tidtaker.

Brukbart batteri

Batteriet i Incredible S er på 1450 mAh, og yter ganske bra for å være i en såpass stor smattelefon. Telefonen holder seg veldig bra når vi ikke bruker den, og det går fint å se mye film, eller sløse bort mange timer på spilling før batterinivået blir lavt.

Multimedia

Når det kommer til multimediadelen stiller HTC Incredible S sterkt på de fleste fronter. Den har et kraftig 8 megapikslers kamera, mulighet for videoopptak i HD (720p), en stor og god skjerm for videoavspilling, og en musikkspiller som er blant de beste vi har vært sett.

Applikasjonen SoundHound ligger også inne, denne kan gjenkjenne musikken den hører og fortelle deg navnet på sangen og hvem som synger den.

Bra foto

Som fotoapparat fungerer Incredible S overraskende bra. Det kan fortsatt ikke måle seg med bildene man kan ta med Nokias N8, men alt i alt får man gode bilder. Telefonen er ikke utstyrt med noen kameratast, og alt foregår på skjermen. Kameraet har innebygd autofokus som justerer seg hele tiden ettersom man flytter på telefonen. Man kan også fokusere ved bruk av fingeren, og rett og slett bare trykke på skjermen hvor man ønsker å fokusere.

Kameraet har også Geo-tagging, ansiktsgjenkjenning, en haug med effekter, selvutløser, justering av hvitbalanse, bevegelsesstabilisator, justering av ISO helt opp til 800, samt muligheten for å bytte mellom hovedkamera og frontkamera.

Incredible S tar gode bilder i dagslys, og siden den har to LED-lamper blir ikke bildene så aller verst inne heller. Alt i alt er kameraet i denne telefonen godt nok til å ta med seg hvis man ikke har et skikkelig kamera tilgjengelig.

Knotete filmkamera

Når det kommer til filmdelen er vi ikke fullt så fornøyde. Ja, den kan ta opp film i HD, men problemene starter når man begynner å bevege kameraet. Filmkameraet har autofokus i det man begynner å filme, men så låser fokuset seg når man trykker på opptak. Dette gjør at man aldri vil få særlig skarpe videosnutter med mindre alt foregår akkurat der man forhåndsfokuserte.

Man kan fokusere under filming, men dette må gjøres ved å igjen trykke på skjermen, og blir veldig klønete hvis man kan bevege kameraet mye. I tillegg blir filmen fort svært hakkete da man beveger kameraet mye.

Kameraet tar også opp film i formatet .3GP, noe som ikke er veldig ideelt hvis man ønsker å gjøre noe med materialet i etterkant. For å dra fram noe positivt er det gode farger i opptakene, og selve bildekvaliteten er ikke så aller verst.

Enkel radio

Radioen i Incredible S er ikke så mye å skryte av, den gjør jobben, men det er vel omtrent det og. Man får ikke automatisk opp hvilken radiokanal man er inne på, og ønsker man å lagre en frekvens som favoritt må man skrive inn navnet på denne selv.

Utover dette er den enkel å betjene, og man kan høre direkte fra høyttaleren, men man må fortsatt ha i hodetelefoner som brukes som antenne.

Musikkspiller å fryde seg over

Musikkspilleren i denne telefonen er vi veldig fornøyd med, den er oversiktlig, lett i bruk, har enkle og raske innstillinger og man kan justere lyden som man ønsker.

Vi får tilgang til bibliotek over alle sanger, artister, album og spillelister. Man kan skru av og på tilfeldig valg av sang, repeter, og lydeffekter rask og enkelt rett i avspilleren. Det er enkelt å bla seg igjennom sangene, og alt i alt skulle vi gjerne sette flere som brukte denne løsningen. Hvis man legger telefonen i liggende posisjon får man også en god oversikt over spillelisten man bruker.

I tillegg er lyden ganske bra. Det er lite til ingen forstyrrelser å høre, og man får alt i alt en god lydopplevelse med tanke på at dette er en mobiltelefon.

Fin videoavspiller

Telefonen støtter det meste av videoformater, og er den store skjermen gjør den fryd å se film på. Den innebygde videoavspilleren er derimot ikke kompatibel med HD-video, så hvis man ønsker å se dette må man laste ned en annen videoavspiller som for eksempel Rockplayer.

Incredible S’ skjerm gir en god videoopplevelse hvis man er ute på reise og må slå i hjel noen timer. Det er synd at telefonen ikke har støtte for HDMI, men den har i hvert fall DLNA så hvis man har en PC, spiller eller en TV med denne teknologien kan man vise både filmer og bilder direkte fra telefonen til disse enhetene uten bruk av en eneste kabel.

God på spill

Det ligger et spill med telefonen. Teeter er et enkelt spill som mer demonstrerer hvordan man bruker akselerometeret i telefonen under spilling, men svært spennende er det ikke. Den kraftige maskinvaren gjør derimot at man kan laste ned det som er av heftige spill til Android og få en flott spillopplevelse. Vi koste oss spesielt med Air Attack HD, som så svært bra ut på Incredible S.

Ettersom spillverdenen til Android stadig er vekst er dette en fin mobil å gå denne fremtiden i møte med.

Konklusjon

HTC Incredible S fyller alle de forventningene vi har til en moderne smarttelefon. Den har en stor skjerm, et kraftig kamera, den er forholdvis tynn, er rask, god og bruke og den kjennes god og solid ut i hånda. Telefonen ser holdbar ut, og man får en følelse av den ikke kommer til å gå i stykker hvis man skulle være uheldig med den en gang eller to.

Hele forsiden av telefonen er laget i glass bortsett fra rammen rundt som er i plast. Bakdekslet er av plast, men har en overflate laget av et slags anti-sklimateriale.

God skjerm

Skjermen er av typen Super-LCD, og har ikke samme kontrast og sortnivå som vi ser i Super-AMOLED, men den er mer enn god nok. Fargene er veldig naturtro, skjermen er lyssterk, og innsynsvinkelen er veldig bra.

Med 4 tommer å leke seg på får vi en topp opplevelse av HTC Incredible S. Den tilfredsstiller på det aller meste, og det er ikke så mye mer vi kan forvente oss av en mobiltelefon i dag. Batterilevetiden er god, og det er ikke noe problem å gå flere dager uten å måtte lade den med moderat bruk.

Underholdning på alle fronter

Som videospiller fungerer den utmerket. Den støtter det meste av formater, og den store skjermen gjør det til en fryd å se film på den. Det eneste å utsette her er at man må laste ned en ny videoavspiller hvis man vil se HD-video.

Filmkameraet tar opp i HD-kvalitet, og fargene i videoene er bra. Det skal sies at man skal være bra stø på hånden for å få virkelig gode videoopptak.

Bildene man tar med kameraet er gode, og man har en drøss med innstillinger og effekter å leke seg med. Kameraet fungerer som en helt grei erstatning hvis man har glemt kompaktkameraet hjemme, men det kan ikke måle seg med det vi finner i for eksempel Nokia N8. Incredible S har også DLNA så man kan koble telefonen til Tver, PCer og andre spillere med denne teknologien helt trådløst for så å se materiale fra mobiltelefonen.

Musikkspilleren er noe av det bedre vi har vært borti. Her får man en enkel, men oversiktlig spiller med masse muligheter uten at det blir for komplisert. Man kan legge på effekter på sangene og det en smal sak å lage egne spillelister med favorittmusikken.

God som telefon

Incredible S har god lyd under samtale, god dekning og den er enkel og rask å skrive SMS på. Den har norsk tastatur og norsk ordliste liggende inne, så man slipper å laste ned noe som helst. Alt i alt er den svært god som en ren telefon også.

Rask på nettet

Når det kommer til surfing funger denne mobiltelefonen utmerket. Den er rask, oversiktlig og har flerfingerzoom. Man får også muligheten til å bruke telefonen som en trådløs ruter, noe som kan være nyttig for deg som vil surfe trådløst med PC eller nettbrett.

Når det gjelder e-postutveksling gjør den også dette svært godt, og det er en smal sak å sette opp og synkronisere e-post. Det samme gjelder sosiale medier. Både Facebook og Twitter ligger klart på telefonen og er veldig enkle i bruk.

Ikke Android 2.3

Dette er kanskje den største skuffelsen ved telefonen. Den mangler Android 2.3. Ja, vi får Android 2.2 som er vel å bra, men når alle andre produsenter kommer ut med Gingerbread som versjon 2.3 kalles virker det litt slapt av HTC å ikke følge opp. De har sagt at en oppdatering til den siste versjonen skal komme i løp av andre kvartal av 2011, men det hadde vært greit å fått dette rett ut av esken.

Mangler framtidsutsikt?

Dette er en av telefonene som skal følge opp storsuksessen HTC hadde med Desire. Den fyller alle våre krav, og den imponerer oss bra til tider, men det er liksom noe som mangler. At dette er en av de beste mobiltelefonene på markedet for øyeblikket er det liten tvil om, men vi lar oss ikke begeistre. Telefonen mangler det lille ekstra, det lille som gjør at vi får troen på at denne telefonen vil ta mobilverdenen et steg videre.

Det virker på en måte som at HTC ikke helt har turt å utfordre seg selv her, de har bare bygd videre på noe de vet fungerer. Ja, designet er litt annerledes, og spesifikasjonsmessig er det lite å utsette, men hvor er x-faktoren?

Alternativer

Det er kommet veldig mange spennende mobiltelefoner de siste månedene og HTC Incredible S har nok av sterke konkurrenter på markedet. Sony Ericssons Xperia Arc er en modell vi nylig testet og var storfornøyd med. Her får du større skjerm, en tynnere midje, og bedre kamera. Men kanskje viktigst av alt er at her får vi nye Android 2.3.

Et annet alternativ er Samsung Nexus S. Her får man også den seneste versjonen av Android, med et enda raskere brukergrensesnitt.

Vi må dessuten nevne LG Optimus 2X som et alternativ til Incredible S. Her får man en kraftigere prosessor, samme skjermstørrelse og samme versjon av Android-operativsystemet. Alt i alt vil denne telefonen kanskje passe best til den som krever høyest ytelse av telefonen. Som Xperia Arc har også Optimus 2X mulighet til å vise høyoppløst film på storskjerm, ved hjelp av HDMI. Denne muligheten mangler Incredible S.

annonse