Til hovedinnhold

HTC Incredible S

På den tidlige utgaven av Incredible S som vi fikk se i Barcelona var det gammel programvare.
Vi fant ikke de samme menyforbedringene her som i Desire S, men de kommer, ifølge HTCs mann i Barcelona.
Incredible S har ikke HTCs unibody-konstruksjon. I stedet har den et spesielt designet bakdeksel i plast.

Foruten fulltastaturmodellen ChaCha var det nok Incredible S som skilte seg mest ut av HTC-modellene som ble lansert på årets mobilmesse i Barcelona. Den skiller seg ut ved å være en størrelse vi ikke fra før har fra HTC i Norge.

Da vi fikk prøvekjøre den i Barcelona kjørte ikke telefonen ferdig programvare. I stedet kjørte den Android 2.2-utgaven vi er vant til å finne på dagens Desire HD.

Kommer med forbedret menysystem

På Desire S som ble vist frem samme sted fikk vi se at HTC har ryddet i applikasjonsmenyen. Her ble apps sortert avhengig av hvor ofte de blir brukt, og hvor de kommer fra. Incredible S skal etter planen ha Android 2.3 ved salgsstart den også, og dermed vil den også ha nyeste versjon av HTCs menysystem Sense.

Ettersom den utgaven av Incredible S som vi fikk sett på ikke kjørte samme programvare som den vil komme i salg med har det mindre for seg å gå ytterligere inn på programvaren. Det vi kan si er at den virket omtrent så rask som innmaten skulle antyde.

Deler mye med Desire HD

Incredible S deler nemlig for det meste innmat med Desire HD. Størrelse på minne, kameraoppløsning og prosessor er likt mellom de to telefonene. Det som ikke er likt er byggekvaliteten.

Desire HD skilter med HTCs mye omtalte unibody-konstruksjon. Her er det meste av telefonen frest ut i et stykke aluminium. Incredible S har ikke denne typen konstruksjon, men snarere et bakdeksel i det som føles som myk og hardfør plast.

I bakdekselet er et område midt på telefonen uthevet, formodentlig for at telefonen skal ligge bedre i hånden. Vi synes telefonen ligger greit i hånden, men vi er usikre på om det skyldes dette designvalget.

Les flere sniktitter fra Mobile World Congress:

annonse