Til hovedinnhold

Mobilsurfing til 1 kr./MB

Det er tydelig at den neste priskrigen blant mobiloperatørene kommer til å gjelde datatrafikk. For kort tid siden lanserte Talkmore en fastprispakke på datatrafikk, og nå kommer One Call med det samme. Er du One Call-kunde, og ønsker rimelig tilgang til internett på mobilen, kan du fra- og med førstkommende mandag, tegne en av tre datapakker på enten 50-, 100-, eller 200 megabyte – for like mange kroner måned. Det tilsvarer en pris per MB på én krone.

Samtidig reduserer mobiloperatøren dataprisen for øvrige kunder til 4 kr./MB.

Etterspurt av kundene

Datatrafikk er i vinden om dagen, noe som er naturlig nå som det finnes en rekke multimediemobiler som gjør det raskt og enkelt å komme seg på internett via mobilen. One Call sier de har merket presset fra kundene om å lansere et bedre tilbud til de som ønsker å bruke mer datatrafikk.

- Den siste tiden har stadig flere av våre kunder etterspurt ”fastpris” på data. Når lanserer vi derfor tre forskjellige datapakker som burde gi et godt tilbud til de aller fleste, sier One Call sjef Øistein Eriksen i en pressemelding.

En krone per MB

De nye datapakkene til One Call er som følger:

  • Datapakke 1 - 50/50 – 50 MB data (GPRS/Edge/3G) for kr 50,- pr mnd
  • Datapakke 2 – 100/100 – 100 MB data (GPRS/Edge/3G) for kr 100,- pr mnd
  • Datapakke 3 – 200/200 – 200 MB data (GPRS/Edge/3G) for kr 200,- pr mnd

Det betyr at prisen per MB blir én krone, dersom du går for en av disse pakkene. Datapakkene kan kun kombineres med abonnementene Mobil Faktura og Mobil Aktiv fra One Call. Tilbudet gjør One Call til en av de aller rimeligste operatørene på markedet når det gjelder datatrafikk. Netcom Connect Basic, er det eneste mobilt bredbåndsabonnementet som kan matche One Calls pris per megabyte. Der betaler du nemlig 99 kroner for 100 MB, altså en pris per MB på 99 øre.

- Vi satser ikke isolert på lave priser på data - men å gi norske mobilbrukere generelt lavere mobilregning. Den siste tiden har mange av våre kunder etterspurt billigere løsninger på data, noe vi nå gir dem, sier Salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call til Mobilen.no.
(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call.

Lavest pris per MB

I forbindelse med lanseringen av datapakkene, kutter One Call også prisen på datatrafikk for kunder som ikke ønsker eller har behov for å kjøpe en av datapakkene. Til nå har prisen per MB vært på fem kroner, men denne reduseres nå til 4 kr./MB. Til sammenligning har Netcom og Telenor en pris på henholdsvis 20 kr./MB og 12,50 kr./MB, dog med en makspris per dag på 20 kroner (Netcom) og 75 kroner (Telenor). Andre aktører ligger på 5 kr./MB eller mer.

Det betyr at One Call har den laveste prisen per megabyte, dersom du ikke tegner noen form for mobilt bredbåndsabonnement, eller kjøper datapakker, til bruk med din mobil.

Mer om
annonse