Til hovedinnhold

Snakkis-kopi fra Telenor

Nå har Telenor omsider kommet med et abonnement som vil kunne virke tiltalende for de av kundene som ringer en god del mer enn gjennomsnittet. Det nye abonnementet har fått navnet Fri Prat, og gir deg 3.000 ringeminutter inkludert – men du må betale 79 øre i oppstartsavgift.

Abonnementet minner veldig om Tele 2-abonnementet Snakkis, men Telenor hevder at Fri Prat overgår konkurrentenes tilsvarende løsninger hvis man ser på totaltilbudet. Om det stemmer, kan imidlertid diskuteres.

Ivrige brukere

Telenor Fri Prat er beregnet på de som snakker langt mer enn gjennomsnittet, og havner derfor i samme kategori som rene fastprisabonnement (Talkmore Fastpris, Chess On 50t) – sammen med Tele 2 Snakkis.

- Mange av våre kunder etterspør et abonnement beregnet på de ivrigste mobilbrukerne. Med Fri Prat håper vi å levere produktet de ønsker. Med en månedspris på kroner 229 og en oppstartsavgift på 79 øre, kan du med Fri Prat ringe nærmest så mye du vil for kroner null til absolutt alle fast- og mobiltelefoner i Norge. Begrensningen er på 3.000 ringeminutter, sier divisjonsdirektør Svein Henning Kirkeng i Telenor.
(Artikkelen fortsettes.)


Divisjonsdirektør Svein Henning Kirkeng i Telenor.

Det beste tilbudet?

Som Telenor-kunde har du muligheten til å tegne tjenesten Fri Familie til ditt abonnement, i tillegg til egne SMS-pakker. Derfor mener Telenor at Fri Prat – totalt sett – er et bedre tilbud enn for eksempel Tele 2 Snakkis.

Men hvis vi sammenligner disse to abonnementene, fremstår likevel Tele 2 Snakkis som det billigste alternativet på grunn av lavere månedspris, og lavere SMS- og MMS-pris. Ringer du mye til fasttelefon fra mobilen, er disse samtalene inkludert i Telenor Fri Prat, mens du må betale 79 øre per minutt med Tele 2 Snakkis.
(Artikkelen fortsetter under bildet)

Forutsigbarhet

Telenor mener også at Fri Prat gir kunden mer forutsigbarhet i sine mobilutgifter, ettersom du kan ringe tilnærmet ubegrenset (50 timer per måned) til alle norske mobil- og fasttelefonkunder. Du må imidlertid selv påregne utgiftene til oppstart (79 øre per samtale), samt SMS og MMS.

Velger du i stedet et fastprisabonnement, som Talkmore Fastpris eller Chess On 50t, slipper du å tenke på oppstartsavgiften. Har du litt i overkant av 150 utgående samtaler i løpet av en måned med Telenor Fri Prat, vil det tilsvare omtrent den samme totalprisen for månedspris og samtaler (ikke SMS/MMS), som du ville fått med et ekte fastprisabonnement.

Det som uansett lønner seg, er å velge et abonnement som passer ditt ringemønster, noe du gjør enkelt ved å sjekke Ringepriser og Telepriser.

Mer om
annonse