Tek.no

Nyhet

Tele2 lader revolveren

29 Jan 2011 05:45Først publisert 3 Sept 2009 15:13
annonse

Det tok latterlig kort tid fra vi publiserte artikkelen om Ludo Mobils nye abonnement kalt Terningkast 6 til Tele2 oppdaterte sine priser på billigabonnementet Sheriff. Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2 likte tydeligvis dårlig at Idar Vollvik & co. prøvde å ”skyte Sheriffen” og innta topplasseringen på Ringepriser og Telepriser for ”Lite bruk” – nå får du nemlig 140 kroner i ringerabatt med Tele2 Sheriff. Det er altså snakk om en prisduell i ren Western-stil – selvsagt til gode for ”småbrukerne”.

Tele2 oppjusterer altså ringerabatten fra 125- til 140 kroner – ti kroner mer enn Ludo Terningkast 6 i skrivende øyeblikk –, men slenger samtidig inn en megabyte med datatrafikk på kjøpet. Ludo Mobil har lavere satser for datatrafikk enn Tele2, men den ene lille megabyten – kombinert med ti kroner ekstra i ringerabatt –, gjør at Tele2 igjen kan påberope seg å være billigst for de som ringer lite. Dyrnes virker sikker på å vinne en eventuell prisduell med Ludo Mobil:

- Kundene skal alltid vite at Tele2 er det beste og billigste alternativet. Tele2 har vært i det norske markedet siden midten av 1990-tallet, og vi er derfor den eneste ved siden av de to gamle monopolistene Telenor og TeliaSonera som har vært med hele tiden. I alle disse årene har vi utfordret de etablerte både innenfor mobil og fastnett ved å presse priser, tilby nye tjenester og bedre kundeservice. Dette har vi klart gjennom sterk kostnadsfokus og nærhet til kundene. Vi har alltid vært en garantist for lave priser og gjennom vår lange tilstedeværelse har vi vist at vi er en trygg leverandør som våre kunder kan stole på. Vi skal fortsette å presse priser og vi liker konkurranse, skriver Dyrnes i en mail til Mobilen.no.

Les også
Svindyr SMS til USA
Les også
Norges mest populære abonnement
Les også
Tele2 tester ut mobilreklame
Les også
Tele2 trekker annonsen
Les også
Hermegåsa
Les også
Uavgjort på slagmarken
Les også
En ny Sheriff i byen - 130 kroner gratis
Les også
Unngå abonnementsfella
Les også
De beste billigabonnementene
Les også
De beste studentabonnementene
Les også
Vollvik: - Vi gjorde en supertabbe
Les også
Blå Ludo dyrere enn antatt
Les også
Genistrek av Ludo Mobil
annonse

Les også