Til hovedinnhold

Svindyr SMS til USA

Vi fikk et tips av en leser som hadde sendt en SMS til USA med sitt Ludo-abonnement. Når han senere sjekket Mine Sider, oppdaget han at han hadde blitt belastet 4,99 kroner for å sende tekstmeldingen over dammen. Til sammenligning tar Telenor 1,50 kroner for SMS til USA, mens Talkmore har samme pris på SMS til norske abonnenter som utenlandske. Det viste seg at Ludo-kunden ikke skulle bli belastet 4,99 kroner for SMS-en, men 3,99 kroner ifølge prislisten. Selv det er en skyhøy pris.

Administrerende direktør Idar Vollvik i Ludo Mobil tar imidlertid raskt grep, og sier han både vil redusere prisen til et akseptabelt nivå, samt kompensere de kundene som har sendt SMS til utlandet med gjeldende priser.

Vollvik: - Helt urimelig
Vi kontakter Ludo Mobil for å få en forklaring på hvorfor de har satt prisen for å sende SMS til utlandet så høyt.

- Jeg er nok ikke inne i alle disse detaljene, men det høres helt urimelig ut, sier Vollvik til Mobilen.no.

- Vi er derimot glade for at noen oppdaget det så raskt, og skal kompensere dette til de det måtte gjelde. Hva jeg vet, er dette første henvendelse vi får på dette temaet, legger han til.

(Artikkelen fortsettes.)
 

Fersking på markedet
Ludo Mobil er en fersk operatør på det norske markedet, men ledelsen har rikelig med erfaring fra mobilbransjen. Idar Vollvik skapte som kjent suksess med Chess for noen år siden. Man skulle kanskje tro at operatøren ville kontrollsjekke utenlandsprisene ved lansering, men akkurat dette vil tilsynelatende ikke få konsekvenser for Ludo-kundene i alle fall. Ved lansering av abonnementet Ludo Blå manglet det dessuten et prisnivå på bestillingssiden, noe det tok en måneds tid å rette opp i. Vollvik vil ikke rippe opp i Ludo Blå-saken som nå er løst, men han legger seg langflat når det gjelder SMS-prisene til utlandet, og presenterer umiddelbart nye priser:

- Prisene blir som følger: 1,48 kroner per SMS til uansett internasjonal destinasjon, erklærer han.

- Med 2 600 forskjellige prisdestinasjoner ber vi om forståelse for at det tar litt tid å få maskineriet helt opp å stå. Vi er glade for kritikk så lenge den er konstruktiv og berettiget, og det er slik vi lager de beste tjenestene og produktene, legger Vollvik til.

Ludo Mobil viser igjen stor vilje til å rette opp i feil og mangler, og denne gang tok det heller ikke lang tid før prisene var oppdatert på nettsidene. Ludo Mobils øvrige utenlandspriser ser ut til å følge EUs prisregulering, samt reduserte priser i Norden i forhold til maksimalprisreguleringen.

Mer om
annonse