Tek.no

Nyhet

Tele2 trekker annonsen

14 Sept 2009 16:38

Før helgen kom nyheten om at Tele2 hadde leid annonseplass på www.ludo.no og plassert sine egne annonser over hele siden. Det nystartede mobilselskapet Ludo Mobil har nemlig adressen www.ludomobil.no, og mange har nok trykket feil i forsøk på å besøke Vollvik & co.s nettsider. Men det har blitt mange spekulasjoner i forbindelse med denne saken. Hegnar Online meldte for eksempel at annonsen kostet 100 000 kroner per måned, noe som nå viser seg å være tjue ganger mer enn det faktiske beløpet.

Les også: Tele2 kupper Ludo.no

Tele2 hevder at det skapte langt mer oppstuss enn forventet, og velger nå å trekke annonsen.

Pris: 5 000 kroner
Verken Tele2 eller domeneeier Ludo Design har villet gå ut med den riktige prisen som mobilselskapet betalte for annonsen. Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2 avslører imidlertid i ettermiddag at de kun betalte 5 000 kroner for annonsen – et langt mindre beløp enn det pressen har antydet.

- Det er snakk om noen veldig få tusenlapper. Når vi hører snakk om 100 000 kroner er det fryktelig mye. Det kom ut av alle proporsjoner. Vi betalte 5 000 kroner, sier Dyrnes til Mobilen.no.
(Artikkelen fortsettes.)

Negative tilbakemeldinger
Dyrnes hevder at de ikke ønsker ”krig” med Ludo Mobil på den måten, og at stuntet ikke ble oppfattet slik de hadde tenkt. Han vil derfor trekke tilbake annonsen omgående.

- Tele2 ble kontaktet av ludo.no med forespørsel om vi ville annonsere på deres side. Vi ønsket å gjøre dette med et glimt i øyet og takket ja til forespørselen om å annonsere, ved å gå inn med et mindre beløp for en kortere periode, sier Dyrnes.

- Vi ser imidlertid at annonseringen har skapt noen misforståelser og har fått enkelte reaksjoner på at dette er et ufint markedsfremstøt. Det var ikke vår intensjon, og vi velger derfor å trekke annonsen tidligere enn planlagt legger han til.

Han sier videre at medieinteressen rundt denne saken har til de grader overgått deres forventninger, og at han ikke likte at Tele2 ble fremstilt som et ufint selskap. Han sier også at de har fått noen få tilbakemeldinger fra kunder som var misfornøyd med måten de hadde opptrådt på. Når Mobilen.no nå sjekker domenet ludo.no har annonsen blitt fjernet.

Og Ludo-nestsjef Ole Norstad er fornøyd.
- Veldig bra at Tele2 opptrer voksent og trekker tilbake annonsen. Honnør til dem, sier han til Mobilen.no

Les også
Vollvik: - Ludo tjener penger
Les også
25 000 Ludo-kunder
Les også
Svindyr SMS til USA
Les også
Tele2 tester ut mobilreklame
Les også
Ekstrabonus til studentene
Les også
Tele2 kupper Ludo.no
Les også
Hermegåsa
Les også
Uavgjort på slagmarken
Les også
Tele2 lader revolveren
Les også
En ny Sheriff i byen - 130 kroner gratis
Les også
Blå Ludo dyrere enn antatt
annonse

Les også