Til hovedinnhold

”SMS-tagging” for ungdom

Mobiloperatøren Djuice har nemlig en kampanje gående, hvor de oppfordrer Oslofolk til å lire av seg hva de måtte ønske via SMS, og få det vist i store snakkebobler på trafikkerte T-banestasjoner. I forrige uke var det Stortinget og Operaen som ble utsatt for ”SMS-taggingen”.

Kampanjen ”Si det med SMS” er ment å engasjere unge mobilbrukere til å fortelle byen hva de har på hjertet, og ytre seg for omverdenen.

Snakkebobler

Leder for Djuice, Tor-Arne Fosser, sier i en pressemelding at de ønsker å gi unge muligheten til å uttrykke følelser, kommentere viktige emner, eller si sine egne meninger til innbyggerne i Oslo, via SMS.

- Få spør egentlig unge folk om hva de mener. Enda færre lar dem slippe til offentlig. Med SMS-snakkeboblene ønsker Djuice å gjøre noe med denne saken. Nå kan folk enkelt si hva de mener med SMS og få vist dette i all offentlighet – til alle, sier Fosser i en pressemelding.

(Artikkelen fortsettes.)


Leder i Djuice, Tor-Arne Fosser.

Lyskaster på Operaen

I forrige uke, viste Djuice snakkeboblene på Stortinget og Operaen ved hjelp av en lyskaster, og mange ble tilsynelatende nysgjerrige på hva dette skulle bety. Djuice hadde nemlig ikke offentliggjort at det var de som stod bak ”stuntet”.

- Vi så mye nysgjerrighet og engasjement rundt disse boblene fra nettopp unge folk. Saken ble diskutert i ulike nettsamfunn, MMS-er av boblene ble videresendt, og kampanjens ”anonyme” blogg fikk mange treff. Målet vårt er at dette engasjementet blir videreført når folk nå selv kan bestemme innholdet i de nye snakkeboblene, avslutter Fosser.


(Artikkelen fortsettes.)


Send SMS med kodeord VEGG til 2244 - og del dine gullkorn med Oslo by.

Har SMS-snakkebobler noe for seg, eller er det bare teit? Diskuter i forumet.

Neste stopp: T-banen

Nå vil alle interesserte få muligheten til å ”Si det med SMS” på T-banestasjonene Nationaltheatret, Jernbanestasjonen, og Nydalen i hovedstaden. Djuice understreker at det er lagt inn et filter som skal plukke ut trakasserende eller sjikanerende SMS-er, i tillegg til at en moderator sjekke innleggene manuelt.

Likevel hevder Djuice at det vil være rom for å ytre de aller fleste meninger i SMS-snakkeboblene.

Mer om
annonse