Til hovedinnhold

Du kan bli norgesmester i SMS

Hvis du klarer å taste denne teksten:

The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.

… på rundt 41,52 sekunder blir du ganske sikkert kronet som den aller første norgesmesteren i SMS. Har du en raskere tommelfinger, og kommer under dette tallet, kan du i tillegg skryte av å være den beste SMS-eren i verden. Verdensrekorden for øyeblikket er nemlig på 41,52 sekunder, og ble satt av den 16-år gamle singaporeren Ang Chuang Yang i 2006, ifølge Ubergizmo. Den offisielle teksten på 160 tegn, er for øvrig bestemt av Guinness World Records.

Meld deg på

Norgesmesterskapet i SMS arrangeres av Telekiosken - i samarbeid med Telenor Djuice – og første runde går av stabelen lørdag 20. september 2008. Konkurransen er delt i seks regioner, hvor det kåres en vinner som går videre til finalen på kjøpesenteret Oslo City 4. oktober 2008, ifølge en pressemelding.

For å melde deg på i NM i SMS, kan du forhåndsregistrere deg her, eller møte opp i en av disse Telekiosken-butikkene den 20. september. Hvis du forhåndsregistrerer deg, får du garantert delta i konkurransen. Du kan bruke din egen mobil i konkurransen, men mobilen må ha standard tastatur, og ordliste slått av. Vinneren får – i tillegg til heder og ære – en Nokia 5310 Xpress Music-mobil, en sykkel og et års gratis Djuice Nonstop-abonnement. Regionsvinnerne får kun Nokia-mobilen.

(Artikkelen fortsettes.)


Vil du bli norgesmester i SMS, bør du kunne denne teksten utenat.

Tror på verdensrekord

Djuice-sjef Tor-Arne Fosser og markedssjef Arild Kjærnli i Telekiosken sier i en pressemelding at det er muligheter for å få en norsk verdensmester i SMS i oktober.

- Vi har over 3.000 kunder som sender mer enn 3.000 SMS per måned og 30 kunder som sender mer enn 10.000 SMS per måned. Med andre ord er det trolig mange raske SMS-ere der ute, og vi finner det ikke helt usannsynlig at gjeldende verdensrekord blir slått, sier Tor-Arne Fosser.

(Artikkelen fortsettes.)


Leder i Djuice, Tor-Arne Fosser.

- SMS har tatt helt av og så mange som tre av fire i aldersgruppen 15-30 år sender SMS daglig. Telekiosken har i løpet av få år etablert seg som en landsdekkende kjede innenfor mobilløsninger med 80 butikker over hele landet. Det betyr at de fleste nordmenn kan delta i konkurransen, og det blir derfor spennende å se om noen klarer å bryne seg på verdensrekorden, sier markedssjef Arild Kjærnli i Telekiosken.

Mer om
annonse