Til hovedinnhold

Dette er NM-finalistene i SMS

Innledningsrunden for NM i SMS gikk av stabelen forrige helg på 31 kjøpesentre rundt om i landet. Der ble det kåret seks regionsvinnere som kvalifiserte seg til NM-finalen i SMS, som arrangeres på kjøpesenteret Oslo City, lørdag 4. oktober.

Resultatene fra innledningsrunden gir – ifølge en av arrangørene – håp om at vi kan få en norsk verdensmester i SMS under NM-finalen.

Regionsvinnere

Den SMS-eren fra hver region som klarte å taste inn den offisielle engelske teksten; The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human. ,på kortest mulig tid, kvalifiserte seg til finalen.

Verdensrekorden er på 41,52 sekunder, og ble satt av singaporeren Ang Chuang Yang i 2006, da han var seksten år gammel. De seks regionsvinnerne i Norgesmesterskapet i SMS, og som kanskje kan slå denne verdensrekorden, er:

  • Tor Harald Pedersen (Tid: 49,31) fra Tromsø
  • Sonja Kristiansen (Tid: 50,10) fra Stavanger
  • Ole Andreas Lagåen (Tid: 52,40) fra Larvik
  • Torbjørn Fallet (Tid: 1.09,00) fra Asker
  • Ingvild Nordal (Tid: 1.19,68) fra Namsos
  • Karim Dassouli (Tid: 2.27,87) fra Kristiansand

(Artikkelen fortsettes.)


Den første norgesmesteren i SMS blir kåret på kjøpesenteret Oslo City.
 

Norsk verdensmester?

NM i SMS arrangeres av Telekiosken og mobiloperatøren Djuice. Markedssjef Arild Kjærnli i Telekiosken mener at resultatene fra regionsfinalen lover bra med tanke på verdensrekord.

- Vi trodde det var mange raske SMS-ere der ute, men at så mange som tre deltakere bryter minuttgrensen med god margin var overraskende. Dette gir definitivt grunn til håp om en norsk verdensmester, sier Kjærnli i en pressemelding.

- En representant fra Guinness World Records vil være til stede og klokke inn en eventuell ny rekord, legger han til.

(Artikkelen fortsettes.)


Alle regionsvinnerne får en Nokia 5310 Xpress Music.

Møt opp

For å heie fram en eventuelt ny verdensmester i SMS, må du møte opp på kjøpesenteret Oslo City, lørdag 4. oktober kl. 13.00. Under selve NM-finalen, blir det først arrangert kvartfinale og semifinale, før to deltakere står igjen i selve finalen.

Vinneren får en Nokia 5310 Xpress Music mobiltelefon, en Nokia terrengsykkel, og gratis bruk av et Djuice-abonnement for et år (gjelder samtaler, SMS, MMS, og MSN).

Mer om
annonse