Til hovedinnhold

Nytt SMS-abonnement fra Djuice

Med en fast månedspris på 129 kroner og en SMS-pris på 39 øre skal Telenor-selskapet Djuice lokke til seg ungdom som ønsker seg ny mobil hvert år og som sender mye SMS.

Månedsprisen på Djuice Complete er relativt høy med tanke på at ingen ringeminutter eller SMS er inkludert i abonnementet. Det betyr imidlertid at abonnementet har det høyeste nivået for subsidiering ved kjøp av nye mobiltelefoner, og at flere populære ungdomsmobiler kan kjøpes til en krone på hjemmesidene til Djuice eller i butikken. Ved nytegning av abonnementet er 6000 gratis SMS inkludert de første to månedene.
 

Best på SMS?

Leder i Djuice Norge Tor-Arne Fosser sier i en pressemelding at Djuice ønsker å være best på SMS.

- Vi ønsker å være best på SMS fordi vi vet at dette betyr mye for ungdom. Mobilen er det viktigste verktøyet for å holde kontakt med venner, og majoriteten foretrekker å bruke SMS. Lanseringen av Djuice Complete viser at vi forstår hva kundene våre vil ha, og at vi gjør noe helt konkret for å møte behovet deres, sier Fosser.

Med unntak av de abonnementene som tilbyr inkluderte SMS, har flere andre operatører samme pris som Djuice Complete, og Talkmore, som også er et Telenor-selskap, har en SMS-pris på 34 øre.

2,8 milliarder SMS

Ifølge Post og Teletilsynet ble det sendt 2,83 milliarder tekstmeldinger i første halvår av 2007, sammenlignet med 2,5 milliarder i samme tidsrom året før. Djuice opplyser om at 75 prosent av 15-30-åringer sender SMS hver dag, og at jenter bruker mobil og SMS vesentlig mer for å holde kontakten enn gutter. I gjennomsnitt sender norske mobilkunder 99 meldinger per måned, ifølge Djuice.

Her er prisene for Djuice Complete:

  • Fast månedspris: 129 kroner
  • Etablering: 200 kroner
  • Minuttpris Telenor Mobilnett: 0,79
  • Minuttpris andre operatører: 0,99
  • Minuttpris fasttelefon: 0,79
  • SMS-pris: 0,39 kroner
Mer om
annonse