Til hovedinnhold

Her er Xperias X-faktor

Mye og mangt har blitt skrevet om det neste flaggskipet til Sony Ericsson, men noen funksjoner har allikevel gått relativt ubemerket hen i verdenspressen. Ifølge Idg.se, er det tre ting ved Sony Ericsson Xperia X1 som folk flest ikke vet om:

Lysdioder, In Hand og bedre videokvalitet enn andre mobiler.

1. Lysdioder

Xperia har fire såkalte lysdioder rundt mobilen, som signaliserer for eksempel tapte anrop, eller om du har mottatt en SMS. Det betyr at du umiddelbart kan se om noen har prøvd å ringe deg, eller du har mottatt en ny tekstmelding.

Praktisk? Kommenter saken i forumet. 

(Artikkelen fortsetter under videoen.)

2. Handango In Hand

Apple har App Store, Nokia har Nokia Download og Software Market, mens Google har Android Market. Sony Ericsson Xperia X1 leveres med et lignende nedlastningsprogram/shop, kalt In Hand. Det betyr at du kan laste ned software og spill til din Xperia. Selskapet Handango står bak In Hand.

3. Bedre videoopptak

Med 3,2-megapikselkameraet på Xperia kan du filme i VGA-oppløsning med 640 x 480 piksler (0,3 megapiksler), noe som vil gi bedre kvalitet på videoene. Flertallet av andre mobiler med videoopptak støtter nemlig kun 352 x 288 piksler (0,1 megapiksler).

Her kan du lese en full videotest av Sony Ericsson Xperia X1.

Mer om
annonse