Til hovedinnhold

Prissjokk på Xperia X1

Vil du være blant de første som sikrer deg den spesielle mobiltelefonen Xperia X1 risikerer du å måtte grave dypt i lommene. Mobilland annonserer mobiltelefonen til 12 551 kroner. Da er telefonen satt opp med Netcom-profil, men om du også vil få den med norske taster og norsk programvare sier Mobilland ikke noe om. Sony Ericsson hevder selv en norsk versjon neppe er klar før etter årsskiftet.
English
Men det skal også være mulig å kjøpe telefonen i engelsk versjon til under halvparten av prisen Mobilland oppgir på sine nettsider. Nettbutikkene PS, Deal, MPX, Amentio og XD skal ha fra omlag seks tusenlapper for Xperia X1, mens Idedata har priset den til 7533 kroner.
Rimeligst på Kelkoo er imidlertid PC Kiosken, som på sine nettsider annonserer X1 til 5740 kroner. Men nettstedet har hverken bilde av produktet eller noen dato for salgsstart. 
Prisene er uten abonnement, slik de fremkommer når vi i dag søker på Kelkoo. Vi ser ikke bort fra at de vil bli justert når produktene faktisk blir tilgjengelige.


Sony Ericsson Xperia X1 blir ingen billig affære
En til tre uker
XD og MPX oppgir at de forventer telefonen inn 30. september. Deal mener de skal kunne levere fra 22. september, Amentio fra 19. september, mens PS oppgir 12. september som ubekreftet dato for salgsstart.
NB. Prisene vi har hentet på Kelkoo stemmer ikke alltid med prisene produsentene selv oppgir. I dette tilfellet dobbeltsjekket vi med nettbutikkenes egne sider, og fant at Deal faktisk priser telefonen til under 6000 kroner ved kontantkjøp. Da kommer frakt (95 kroner) i tillegg.
Du finner et oppdatert prissøk på denne lenken.

Mer om
annonse