Til hovedinnhold

Full videotest av Xperia X1

Norske butikker skal få en engelsk versjon av den første Windows-mobilen til Sony Ericsson, Xperia X1, i løpet av uke 43 i år. Det vil si at det i løpet av den kommende måneden vil bli mulig å kjøpe den mye omtalte telefonen her til lands.
Xperia X1 er en av årets mest omtalte telefoner og kanskje en av de meste spennende modellene på vei. Den stjeler en del elementer fra Apple og deres Iphone, med sin store trykkbaserte skjerm og grafiske brukergrensesnitt. Allikevel er det Windows-systemet som ligger i bunnen, noe som er en populær gjenganger hos mange proffbrukere.
Full videogjennomgang
Noen har allerede fått muligheten til å teste telefonen grundig. Deriblant nettsiden the::unwired. De har nå lagt ut en full videogjennomgang av telefonen, der det er mulig å se i praksis hvordan Xperia X1 fungerer. Den kan du se under.

Under IFA-messen i Berlin fikk Mobilen.no muligheten til å teste telefonen en kort stund, og selv om den virket spennende gikk vi skuffet videre. En enorm treghet i systemet ødela nemlig mye av brukeropplevelsen. Det så riktignok ganske bra ut og virket fornuftig bygget opp, men hastigheten var ikke bra. Forhåpentligvis er det noe som har blitt fikset i den siste måneden før den dukker opp i butikkene.
Når vi snakker om video skal visstnok telefonen komme med filmen Hancock på minnekortet. Dette er imidlertid kun i noen markeder, og det er usikkert hvorvidt Norge er et av disse markedene.

Mer om
annonse