Nyhet

Disse TV-ene bør du kjøpe til jul

Skal
en flatskjerm under juletreet i år?

Designelskeren

[Hardware.no]: Vi skriver desember på kalenderen, og juleaften begynner for alvor å melde sin ankomst. Har du tenkt å kjøpe en TV og legge under treet i år, bør du ta nærmere titt på våre kjøpsanbefalinger nedenfor.

Få med deg alt. Følg oss på Facebook!

For markedet bugner over med med forskjellige TV-er, og det kan være vanskelig å orientere seg og peke ut modellen du er på jakt etter. Vi har funnet frem de beste kjøpene, og plassert dem i seks forskjellige kategorier. Forhåpentligvis hjelper disse deg med å finne TV-en du er på jakt etter.

Designelskeren

Samsung ES8005

Samsung 8005 har en lekker design.Foto: Hardware.no

Utseendet på flatskjermen er for mange helt avgjørende. Samsung har i flere år bidratt til at flatskjermene har blitt slankere og mer elegante, og selskapets nye toppmodell, ES8005, er en av de lekreste skjermene vi har hatt på testbenken. Her får du syltynne rammer og en flott fot, som setter prikken over i-en på utseendet.

Men det er ikke bare innpakningen som er lekker på ES8005. TV-en leverer også knakende god bildekvalitet, og ikke minst intuitive løsninger. Menyen er den beste på markedet, og er meget enkel i bruk. Skjermen kan du også styre med stemmen din, eller ved hjelp av hendene. Samsung leverer denne TV-en som 40, 46, 55 eller 65 tommer. Prisene varier fra i underkant av 12 000 kroner for den minste størrelsen, til rett under 30 000 kroner for den største.

Les testen av Samsung UE55ES8005 herFinn beste pris på Samsungs ES8005-serie

Philips 5007

Philips 5007T.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

Samsungs ES8005 er en av de dyrere TV-ene på markedet, men det behøver ikke nødvendigvis koste skjorta, for å få en flatskjerm som ser bra ut. Dette er Philips' nye 5000-serie et eksempel på. Du får riktignok ikke like god bildekvalitet som på Samsungen, men allikevel mye for pengene.

For selskapet har brukt eksklusive materialer i sin nye middelklasseskjerm. TV-en har rene linjer som bues av i hjørnene på skjermen, med en ramme i børstet aluminium. Overflaten på foten er i samme farge som rammen på skjermen, og sklir fint inn i resten av designen. Philips' nye 5000-serie fås kjøpt i enten 32, 40, 46 eller 55 tommer. Her varierer prisene fra omtrent 3 800 kroner til i overkant av 6 000 kroner.

Les testen av Philips 46PFL5007T her
Finn den beste pris på Philips 5000-serie

Bli med til neste side, og les om hvilke TV-er vi anbefaler til filmfanatikeren