TestLG 55LM960V

LGs nye TV er rålekker

Denne toppmodellen har nesten alt vi ønsker oss.

[Hardware.no]: LGs nye toppmodell, 55LM960V, er en flatskjerm som både leverer et gnistrende godt bilde og kan tilfredsstille konas krav til utseende.

For LGs nye toppmodell er rett og slett en rålekker flatskjerm. Vi syns LG treffer innertieren på designfronten med denne TV-en. De syltynne rammene gjør at skjermen fremstår som både elegant og eksklusiv, med en ytterkant i børstet aluminium som avsluttes med en syltynn og kromfarget ramme.

Rammen på 55LM960V er virkelig lekker.Foto: Ole Henrik Johansen, Hardware.no

Og det er ikke bare skjermens utseende som er bra. Også bildekvaliteten henger med i svingene. LM960V er spesielt god når det kommer til farger. Riktignok trenger de litt justering ut av esken, men ferdig kalibrert er fargene meget naturlige og riktig mettet.

LG 55LM960V er også meget god når det kommer til bevegelse i bildet. Her henger den med selv under de raskeste panoreringene. Samtidig får du en TV som byr på et sortnivå som er helt opp i toppen av skalaen. LM960V må se seg slått av vår referanse-TV, Philips 46PFL9706, men er fullt på høyde med Samsungs 8005-modell.

Meget god på 3D

Disse 3D-brillene følger med LGs 55LM960V.Foto: Ole Henrik Johansen, Hardware.no

LGs nye toppmodell gir deg også en meget behagelig opplevelse når det kommer til 3D. Både skarpheten, dybden og bevegelsen i bildet er det beste vi har sett fra en passiv 3D-TV. At brillene du bruker er passive, betyr at det ikke koster så mye å anskaffe nok par til hele familien. Du trenger helle ikke lure på om brillene har nok strøm til å se en hel film.

Men det er allikevel noe å sette fingeren på. For foten som følger med LM960V, lever ikke opp til designen på selve TV-en. Foten er laget i plast, og har en lakkert overflate i krom. Dette syns vi blir for kjipt, spesielt når resten av TV-en er laget i metall.

Samtidig er denne modellen fra LG plaget med gjenskinn fra omgivelsene. Så har du en stue med mye belysning eller vinduer i nærheten av der TV-en skal stå, bør du velge enn annen modell enn LM960V.

Prisen for herligheten er 23 000 kroner. Vi venter på endelig bekreftelse fra LG, hvilket burde komme snart.

Alt i alt får du en meget god TV i LGs nye 55LM960V. Med jevnt over knakende god bildekvalitet, en lekker design og gode interaktive løsninger, får denne skjermen et anbefaltstempel av oss.

+ Flott fargegjengivelse og bevegelse
+ God brukeropplevelse
+ Behagelig 3D-opplevelse
+ Flott design


- Refleksjoner i panelet
- Plastfot

Alternativer

Er design noe som står høyt på ønskelisten, har Samsung et alternativ til LGs nye toppmodell. I tillegg til å ha et smekkert utseende, gir UE55ES8005 deg en TV med meget god bildekvalitet.

Ønsker du en 55 tommer stor flatskjerm, men har et maksbudsjett på under 15 000 kroner, vil vi anbefale deg å ta en nærmere titt på Sony KDL-55HX855. Her får du en meget god TV som gir deg både god design og bildekvalitet.

Her finner du den beste prisen på LG 55LM960V.

Les også
Dette er LGs store TV-nyheter
Les også
Disse TV-ene bør du kjøpe til jul
Les også
Vi viser deg hvilken utgang du skal bruke
Les også
Sharp slipper skjerm med superoppløsning
Les også
Nå kan du se resten av filmen på soverommet
Les også
Panasonic TX-P50GT50Y: Dette er en helrå plasma-TV
Les også
Viamo: Denne appen vet hva du ser på TV-en
Les også
LG 55LM760: LGs design-TV er en fryd for øyet
Les også
– OLED-TV er utsatt i lang tid
Les også
Spar tusenvis av TV-kroner i året
Les også
Boxee TV lagrer alt du ser på TV
Les også
Samsung UE40ES6715: Samsungs hvite ridder
Les også
Årets EISA-vinnere 2012
Les også
Philips 46PFL5007T: En god TV som ikke alltid samarbeider
Les også
Sharp Aquos LC-70LE836S: Vi har testet en massiv 3D-TV
annonse