Til hovedinnhold

Se Beijing-OL gratis på mobilen

Mobil-TV er svært lite brukt i Norge, noe Netcom selvsagt ønsker å gjøre noe med. Derfor gir mobiloperatøren deg muligheten til å følge OL-sendingene fra NRK helt gratis fra og med åpningseremonien fredag 8. august.

Datatrafikk er også inkludert i Netcoms mobil-TV-tjeneste.

Ukjent for folk flest

Vi har tidligere skrevet om at mobil-TV ikke har tatt av her til lands, noe Netcom også har merket seg. Innholdssjef i Netcom Marius Halle sier i en pressemelding at han håper kundene setter pris på at de får se direktesendinger fra OL på mobilen, og at flere vil oppdage mobil-TV.

- Store deler av sendingene foregår på dagtid, når vi gjerne er mest på farten. Da kan det være fint å ha med seg OL i lomma. Vi håper kundene våre vil sette pris på denne tjenesten, samtidig som de kan være trygge på at vi dekker kostnaden, sier Halle.

- Kvaliteten på telefonene, skjermstørrelse og hastigheten i mobilnettet gjør at brukeropplevelsen har blitt veldig god. Vi håper at denne tjenesten bidrar til at enda flere får øynene opp for mobil-TV, legger han til.

Slik får du OL på mobilen

Enten du har kjøpt en Netcom-låst Iphone, eller du har en annen 3G-telefon med Netcom-abonnement, kan du benytte deg av Netcoms OL-tilbud på mobilen. For å aktivere tjenesten må du enten sende en SMS med OL til 1989 eller gå inn på http://wap.surfport.no i nettleseren på din mobil. Tjenesten er bare gratis for Netcom-kunder som befinner seg i Norge.

Netcom har samarbeidet med NRK om å utvikle tjenesten, som blir tilgjengelig når OL-sendingene fra Beijing starter fredag 8. august. For mer informasjon om mobiloperatørens mobil-TV, kan du besøke Netcoms nettsider.

Les også
Dropper eget mobil-TV-nett
Les også
Norsk mobil-TV omtales i verdenspressen
Les også
Får du sett mobil-TV i vinter?
Les også
Sammen om Norges mobil-TV
Les også
OL gratis også på Iphone
Les også
OL på Google
Les også
Danskene får interaktiv mobil-TV
Les også
Mobilt bredbånd tar av i Norge
Les også
Du kan bli filmstjerne med mobilen din
Les også
Gransker mobilunderholdning
Les også
Tviler på at mobilsurfing tar av
Les også
Apple nedprioriterer Norge
Les også
TV på full fart til din mobil
Les også
Franske beilere dropper Netcom
Les også
Mobilt bredbånd kan sprenge mobilnettet
Mer om
annonse