Til hovedinnhold

Se Beijing-OL gratis på mobilen

Mobil-TV er svært lite brukt i Norge, noe Netcom selvsagt ønsker å gjøre noe med. Derfor gir mobiloperatøren deg muligheten til å følge OL-sendingene fra NRK helt gratis fra og med åpningseremonien fredag 8. august.

Datatrafikk er også inkludert i Netcoms mobil-TV-tjeneste.

Ukjent for folk flest

Vi har tidligere skrevet om at mobil-TV ikke har tatt av her til lands, noe Netcom også har merket seg. Innholdssjef i Netcom Marius Halle sier i en pressemelding at han håper kundene setter pris på at de får se direktesendinger fra OL på mobilen, og at flere vil oppdage mobil-TV.

- Store deler av sendingene foregår på dagtid, når vi gjerne er mest på farten. Da kan det være fint å ha med seg OL i lomma. Vi håper kundene våre vil sette pris på denne tjenesten, samtidig som de kan være trygge på at vi dekker kostnaden, sier Halle.

- Kvaliteten på telefonene, skjermstørrelse og hastigheten i mobilnettet gjør at brukeropplevelsen har blitt veldig god. Vi håper at denne tjenesten bidrar til at enda flere får øynene opp for mobil-TV, legger han til.

Slik får du OL på mobilen

Enten du har kjøpt en Netcom-låst Iphone, eller du har en annen 3G-telefon med Netcom-abonnement, kan du benytte deg av Netcoms OL-tilbud på mobilen. For å aktivere tjenesten må du enten sende en SMS med OL til 1989 eller gå inn på http://wap.surfport.no i nettleseren på din mobil. Tjenesten er bare gratis for Netcom-kunder som befinner seg i Norge.

Netcom har samarbeidet med NRK om å utvikle tjenesten, som blir tilgjengelig når OL-sendingene fra Beijing starter fredag 8. august. For mer informasjon om mobiloperatørens mobil-TV, kan du besøke Netcoms nettsider.

Mer om
annonse