Til hovedinnhold

Lei av irriterende LED-lys?

Klistremerker løser problemet.

De fleste elektriske apparater som TV-er, spillkonsoller, datamaskiner og så videre har en eller annen form for LED-lys som for eksempel markerer om enheten er av eller på. Dette kan være nyttig, men det kan også være et irritasjonsmoment for mange.

Det er her Light Dims kommer inn i bildet. Light Dims er en serie med små, svarte klistremerker man rett og slett plasserer over LED-lyset, for på den måten å dempe lyseffekten.

Fjern lyset helt

Light Dims kommer i forskjellige størrelser og former, og med ulike grader av lysdemping.

Reduksjonsnivåene ligger mellom 50 og 80 prosent hvis man fremdeles ønsker å se litt lys, men man kan også blokkere ut lyset helt med klistremerker som har 100 prosent lysdemping.

Dette er med andre ord en helt kurant løsning for de som ønsker en lettvinn måte å bli kvitt lysstøyen på mens man for eksempel ser på en film i et ellers mørkt rom. Man kan alltids lage slike løsninger selv, men for de som ikke har tid eller ork kan dette være et godt alternativ.

Pris og tilgjengelighet

Light Dims er tilgjengelig på selskapets nettbutikk, som sender varer til Norge. Prisene er fra 5,99 dollar (36 kroner) og oppover, og kommer an på hva slags pakkeløsning man velger. Frakten er fra cirka én dollar, eller rundt fem kroner.

(Kilder: LightDims, Unplggd)

Denne saken ble først publisert i juni 2011.

annonse