Til hovedinnhold

Lei av å rote bort tingene dine?

Med dette «klistremerket» finner du igjen nøklene.

Er du lei av å rote bort nøklene og fjernkontrollen? Vil du ha oversikt over hvor ungen befinner seg eller hvor ektefellen din er i huset?

Nå blir det slutt på å leve i uvitenhet. Ved hjelp av de små StickNFind-brikkene kan du snart spore opp hvem eller hva du måtte ønske via Bluetooth.

Tampen brenner

«Radaren» viser hvor langt unna tingene befinner seg.Foto: SSI America

Ideen er enkel: Du fester en StickNFind til nøkkelknippet, husdyret, fjernkontrollen eller hva det enn er du ønsker å holde styr på. Deretter sender disse små brikkene signaler til smarttelefonen din via Bluetooth-teknologi.

Med en dedikert app kan du deretter finne ut hvor langt unna tingene befinner seg. På skjermen ser du et område med en radar-aktig estetikk, som viser avstanden til de ulike brikkene.

Du må med andre ord leke en form for «Tampen brenner» hvis du vil finne igjen det hersens nøkkelknippet. Hvis du ikke er i lekehumør, kan du be brikken lage lyd eller aktivere lysdioden.

Gir deg varsel

StickNFind har også et annet triks i ermet. Appen kan gi deg et varsel hvis en brikke havner for langt unna deg. Dette kan være nyttig hvis du har med deg ungen på kjøpesenteret eller er i ferd med å forlate en viktig gjenstand på en kafé.

Rekkevidden er på 30 meter, og appen er tilgjengelig for iOS og Android. De medfølgende batteriene er oppladbare, og skal vare i ett år med en gjennomsnittlig bruk på en halvtime om dagen.

Opptil 20 brikker kan pares med én telefon, og prisen for to stykker skal komme på i underkant av 300 kroner når produktet dukker opp på markedet.

Sjekk ut StickNFind på folkefinansieringsnettsiden Indiegogo.

(Kilde: CNET)

annonse