Til hovedinnhold

Minnepinne og vibrator i ett

Funksjonsrik USB-vibrator får stor oppmerksomhet.

For tiden er det populært å kombinere tradisjonelt adskilte teknologier til ett produkt. Vi har smarttelefoner som slår sammen funksjoner fra en bærbar PC og mobiltelefon, eller en kombinert radio og brødrister. Nå vil noen satse på et mer feminint publikum, og lanserer en minnepinne med vibrator.

Det nyoppstartede selskapet Crave fra San Francisco var på utkikk etter en måte å få finansiert et produkt som dette ved navn Duet. Det får de nå i aller høyeste grad.

Stor interesse

Crave la ut prosjektet på nettstedet CKIE (uttales "seeky") – som likner på crowdsource-nettstedet Kickstarter, hvor brukere kan donere penger for å støtte diverse prosjekter.

Selskapet spurte etter 15 000 dollar, men har i skrivende stund fått inn over 87 000 dollar fra 771 donorer. Ved å donere 75 dollar får man minnepinnevibratoren Duet, med en frakt på 25 dollar i tillegg. Totalt blir dette da 565 kroner, ekskludert moms.

Ulike vibrasjonsmodi

Utsalgsprisen for Duet vil være noe høyere enn prisen velgjørere betaler på CKIE, og de vil etter hvert motta minnepinnen med en lagringskapasitet på 8 GB i posten. Man kan velge mellom fargene brun, svart og rød.

Duet skal være stillegående, og har fire vibrasjonsmodi ved fem forskjellige effektnivåer. Minnepinnevibratoren har en levetid på fire timers kontinuerlig bruk, og er oppladbar.

I tillegg er den vanntett, så den kan trygt bli vasket for å ivareta hygienen.

Les mer om Duet på Craves offisielle nettside og sjekk ut prosjektet på CKIE hvis du ønsker å donere. Prosjektet mottar donasjoner i noen få dager til.

(Kilde: CNET News)

annonse