Til hovedinnhold

Netflix får ny sesong av prisbelønt originalserie

Gode nyheter for tålmodige fans.

Netflix

Den populære strømmetjenesten Netflix går så det griner, godt hjulpet av en svært vellykket satsing på originalt innhold, som snart også vil omfatte fire nye superheltserier.

Det store esset i Netflix' satsing på eksklusive TV-serier hittil har vært det kritiker -og publikumroste politikkdramaet House of Cards, som gjorde strømmetjenesten historisk da det stakk av med flere Emmy-priser tidligere i høst.

Flere episoder på vei

Hittil har fans av serien kun måttet nøye seg med én sesong på 13 episoder, men nå har Netflix offisielt kunngjort at den andre sesongen er på vei til strømmetjenesten.

Sesong nummer to, som også får 13 episoder, legges ut på Netflix fredag den 14. februar neste år og blir ifølge selskapet tilgjengelig samtidig overalt hvor strømmetjenesten tilbys, altså også i Norge.

House of Cards er produsert av blant andre David Fincher, som tidligere har stått bak kjente filmer som Seven, Fight Club og Facebook-filmen The Social Network. Fincher mottok en Emmy-pris for beste regi under Emmy-utdelingen i september, og i tillegg fikk serien prisene for beste foto og beste casting.

Netflix utvikles stadig: Nylig fikk tjenesten en stor teknisk overhaling »

(Kilde: Pressemelding)

annonse