Nyhet

Netflix får «Breaking Bad»-spinoff

«Better Call Saul» kommer snart på strømmetjenesten i Europa.

Den meget populære og behørig prisbelønte TV-serien «Breaking Bad» er nå over, men fans av serien har antakelig fått med seg at skaperen av serien, Vince Gilligan, allerede har en spinoff-serie på gang kalt «Better Call Saul».

Serien handler om den sleipe advokaten Saul Goodman som Walt hyrer i Breaking Bad, og skal vises på amerikansk TV i løpet av første delen av 2014, men foreløpig uten en konkret premieredato.

Kort ventetid for nordmenn

Nå ser det ut til at ventetiden for norske Netflix-brukere som er interessert i serien ikke blir særlig lang. Strømmetjenesten har nemlig kunngjort i en pressemelding at første sesongen av Better Call Saul blir tilgjengelig på Netflix i Europa «kort tid» etter at den har gått på TV i USA.

Breaking Bad var en svært populær serie både på TV og Netflix, og har stukket av med til sammen 10 Emmy-priser. Under den kommende Golden Globe-utdelingen skal den dessuten konkurrere mot Netflix-serien House of Cards i kategorien beste dramaserie.

Både produksjonsselskapet bak serien, Sony Pictures Entertainment, og Netflix har stor tro på dette nye samarbeidet, og forsikrer at Better Call Saul kommer til å fortsette i samme ånd som den prisbelønte «forgjengeren».

I tillegg fortsetter storsuksessen House of Cards: Den andre sesongen kommer på Netflix i februar »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Massiv økning i piratkopiering etter Emmy-priser
Les også
Netflix satser stort på norsk originalserie
Les også
Dette er årets mest piratkopierte TV-serie
Les også
Netflix-serien House of Cards nominert til nye priser
Les også
Netflix får ny sesong av prisbelønt originalserie
Les også
Netflix får fire ekslusive superheltserier
Les også
Netflix får video med skyhøy oppløsning
Les også
Netflix er historisk – vant prestisjepris i natt
Les også
Netflix vil bli den nye HBO
annonse