Til hovedinnhold

Netflix får «Breaking Bad»-spinoff

«Better Call Saul» kommer snart på strømmetjenesten i Europa.

AMC

Den meget populære og behørig prisbelønte TV-serien «Breaking Bad» er nå over, men fans av serien har antakelig fått med seg at skaperen av serien, Vince Gilligan, allerede har en spinoff-serie på gang kalt «Better Call Saul».

Serien handler om den sleipe advokaten Saul Goodman som Walt hyrer i Breaking Bad, og skal vises på amerikansk TV i løpet av første delen av 2014, men foreløpig uten en konkret premieredato.

Kort ventetid for nordmenn

Nå ser det ut til at ventetiden for norske Netflix-brukere som er interessert i serien ikke blir særlig lang. Strømmetjenesten har nemlig kunngjort i en pressemelding at første sesongen av Better Call Saul blir tilgjengelig på Netflix i Europa «kort tid» etter at den har gått på TV i USA.

Breaking Bad var en svært populær serie både på TV og Netflix, og har stukket av med til sammen 10 Emmy-priser. Under den kommende Golden Globe-utdelingen skal den dessuten konkurrere mot Netflix-serien House of Cards i kategorien beste dramaserie.

Både produksjonsselskapet bak serien, Sony Pictures Entertainment, og Netflix har stor tro på dette nye samarbeidet, og forsikrer at Better Call Saul kommer til å fortsette i samme ånd som den prisbelønte «forgjengeren».

I tillegg fortsetter storsuksessen House of Cards: Den andre sesongen kommer på Netflix i februar »

(Kilde: Pressemelding)

annonse