Til hovedinnhold

Så utrolig blir din framtid

Dinosaurene vekkes til live, og leger kan se inn i hjernen til pasienter – ved hjelp av berøringsskjermer.

Vår fantastiske framtid blir fylt av glass, skal vi tro selskapet Corning, som produserer nettopp glass. Deres nye video "A Day Made of Glass 2" viser en verden hvor det meste styres via berøringsskjermer, og utvidet virkelighet (augmented reality) brukes i de fleste situasjoner.

Les også: Dette er augmented reality

Si hei til dinosauren

Hjernekirurgen får en lettere oppgave, skal vi tro videoen.

I videdoen får en skoleklasse på tur i Redwood nasjonalpark hilse på selveste Tyrannosaurus rex gjennom en gigantisk gjennomsiktig skjerm. I framtidens skole er tavlen byttet ut med en megaskjerm, og elevene sitter med hvert sitt nettbrett av glass. I bilen er alle vinduer og instrumentpaneler blitt til berøringsfølsomme skjermer som ungene kan kludre med for å irritere pappa. En kirurg kan kan se rett inn i hjernen på pasienten sin ved hjelpe av den nye teknologien.

Uansett hvor man snur seg i dette universet, vil blikket møte en skjerm som vil ha oppmerksomhet.

Les også: Se Toyotas vanvittige framtidsbil

Gorilla Glass fra Corning brukes allerede i over 500 millioner smarttelefoner og andre mobile enheter, ifølge ComOn.dk. Det amerikanske firmaet ser tydeligvis for seg at deres produkter framover skal brukes i interaktive skjermer overalt i våre omgivelser.

Se hvordan vår glassklare framtid kan bli i videoen:

Kilde: ComOn.dk

annonse