Tek.no

Nyhet La en alien sprette ut av brystet ditt

T-skjorte lar en alien sprette ut av brystet ditt

Utvidet virkelighet lar deg gjenoppleve det traumatiske øyeblikket fra filmen Alien.

Fingerfunk HQ, YouTube
Vegard Ottervig
5 Sept 2012 14:25

En av de kanskje mer legendariske og minneverdige øyeblikkene fra filmens verden er scenen der et lite monster spretter ut av brystet til et stakkars, intetanende besetningmedlem ombord på romskipet Nostromo. Filmen var Alien fra 1979, og både monsteret og filmserien har siden skrevet seg inn i filmhistoriebøkene.

Nå kan du trygt gjenoppleve den traumatiske hendelsen på en av dine venner, takket være litt moderne magi og teknologi. Ved hjelp av en app og en spesiell T-skjorte, har noen folk utviklet et system med såkalt utvidet virkelighet, eller augmented reality. Dette gjør at du kan se det lille krapylet sprette ut av en brystkasse gjennom kameraet og skjermen på en smarttelefon eller et nettbrett.

Selskapet Fingerfunk selger den spesifikke T-skjorta, og ved hjelp av en app til iOS eller Android kan du «nyte» synet av en såkalt «chestbuster» i aksjon på en som har på seg klesplagget.

Udyret har nemlig blitt programmert til å sprette ut av brystet når som helst, slik at det hele blir hakket mer spennende. T-skjorta koster rundt 30 dollar (175 kroner), men du kan også laste ned det spesielle sporebildet fra nettsiden til Fingerfunk og overføre det til din egen trøye gratis.

Se den brystsmerteframkallende demonstrasjonen av opplegget på YouTube:

(Kilde: Digital Trends)

Lik oss på Facebook du også.

Les også
NASA Be a Martian: Bli en marsboer du også
Les også
Mann lager utvidet virkelighet med anime-«kjæreste»
Les også
Slik kan din robot-framtid bli
Les også
Så utrolig blir din framtid
annonse

Les også