Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste trådløse ørepropper

I denne listen finner du oversikten over de beste true wireless-proppene vi har testet. I løpet av de siste årene har vi hatt over 50 par inne til test, og dette er de ti beste. Her teller lydkvalitet aller mest, sammen med passform, komfort og batteritid. Aktiv støydemping er naturligvis en bonus, men ikke essensielt. I motsetning til i testene våre tar vi minimalt med hensyn til pris: Her er det kun de beste produktene som gjelder.

Oppdatert 6. mai 2022, 13:57
Sennheiser Momentum True Wireless 3
1

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Sennheisers tredje generasjons Momentum-propper viderefører det som fungerte så godt med modell nummer to, men legger til oppgradert støydemping, trådløs lading og små gummihaker som gir enda bedre heft i ørene. Lydkvaliteten var det ikke nødvendig å gjøre så mye med, for allerede i generasjon to var Sennheiser helt i toppen på den fronten. Sju timers batteritid er i øvre sjikt, og du får ytterligere et par fulladinger i etuiet. Største minus med disse er samtalekvaliteten, for om det er støyete rundt deg vil du slite med å gjøre deg forstått. (Momentum 3 erstatter Momentum 2 på denne lista, siden sistnevnte stort sett er på vei ut av salg. De er imidlertid fortsatt et meget godt par om du f.eks. finner dem brukt, og det er ingen stor grunn for eierne av toeren til å oppgradere til treeren om man ikke setter veldig stor pris på den noe forbedrede støydempingen.)