Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestAsus ROG G752VS med Nvidia GTX 1070

Asus ROG G752VS med GTX 1070

Nvidias nye GTX 10-serie er en revolusjon for spillbærbare, men prisen er djevelsk høy.

Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Introduksjon »

Vi har ikke sett noe til særlig høyere ytelse for spillbærbare siden Nvidia lanserte sine mobile Maxwell-baserte grafikkbrikker for drøyt to år siden. Tirsdag denne uken annonserte imidlertid Nvidia at deres Pascal-brikker, med GTX 1060, GTX 1070 og GTX 1080 i spissen, endelig var klare for spillbærbare.

De ulike maskinprodusentene var ikke sene på avtrekkeren, og allerede noen timer inn i tirsdagen rant innboksen vår ned med meldinger om at nye spillbærbare med «langt kraftigere grafikk» var tilgjengelig for test.

En av produsentene som var tidlig ute med oppdaterte sine spillbærbare var Asus, og vi snappet raskt opp en utgave av deres solide ROG G752VS konfigurert med Nvidias GTX 1070-brikke.

Da GTX 10-serien for stasjonære maskiner ankom testlabben vår i mai fikk undertegnede hakeslepp av ytelsen. Og, med en ytelse som hos GTX 1070 var godt over 50 prosent høyere enn forrige generasjon viste Nvidia at de fortsatt var sultne på markedsandeler. Da er det særlig spennende at Nvidia har hintet frem til at de mobile brikkene deres skal by på omtrent den samme revolusjonerende ytelsesøkningen.

De siste par dagene har vi derfor sendt Asus' ROG G752VS med GTX 1070-grafikk gjennom en rekke tester her hos oss for å få klarhet i nøyaktig hvor mye kraftigere den nye Pascal-arkitekturen er.

Nærmer seg stasjonære spesifikasjoner

På papiret er det ikke store forskjellen mellom de stasjonære og mobile brikkene i GTX 10-serien, men der blant annet den mobile varianten av GTX 1080 har noe lavere grunnklokkefrekvens har den mobile GTX 1070-varianten på sin side flere streamprosessorer enn den stasjonære utgaven, da med 2048 mot 1920. Dette er muligens for å veie opp for at den har hakket lavere grunnklokkefrekvens og boostklokkefrekvens. Asus har imidlertid inkludert programvare for å overklokke grafikkbrikken om du ønsker dette.

Samme gamle, gode design

ROG G752VS er som fjorårets modell ganske massiv, med den karakteristiske utstikkende kjøleløsningen i bakkant. Denne sikrer nødvendig ventilasjon til brikkeduoen på innsiden – den firekjernede og overklokkingsvennlige Intel Core i7 6820HK-prosessoren og grafikkbrikken – slik at disse kan tøye grensene for hva det bærbare spillbeistet presterer både ytelsesmessig og på mer praktisk vis.

Om du allerede eier en ROG G750 eller ROG G751, ser du at ROG G752 har en noe tynnere profil og dessuten at utstikkeren i bakkant er kraftig redusert. Dette har latt seg gjøre fordi grafikkbrikkene og prosessorene stadig har blitt mer effektive de siste årene. Om du sitter på en ROG G752 kjenner du imidlertid raskt igjen designet og løsningene for dagens testkandidat. Sett fra utsiden er disse nemlig like som to dråper vann.

Det er altså innmaten som er endret siden forrige iterasjon i ROG-serien, noe som over hodet ikke er negativt. Hvorfor endre en design som fungerer godt?

Slik ser den altså ut.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no
G752 får du neppe plass til i sekken din, det er den for bred for med sine utstikkende luftekanaler.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Årets modell lokker deg, som fjorårets modell også gjør, inn med et skall av anodisert aluminium, en mørke grå innside og detaljer i signalfargen oransje – sistnevnte kombinert med valgfrie røde LED-lys.

Kun topplokket i sølv og «utveksten» bak er av aluminium. Resten av maskinen består av ulike plastmaterialer med og uten tekstur, men ikke tro at byggkvaliteten lider av den grunn. I tillegg er området som omkranser tastaturet dekket av et mørkt grått gumiert belegg, som gir en noe mykere og varmere følelse enn det kaldere metallet.

Vi liker fortsatt dette grepet godt, selv om fettmerker kan feste seg både her og der med en slik løsning.

Gjennom et sotet vindu kan du se kjøleribbene og viftene til CPU og GPU.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Det er en artig detalj at Asus ikke slutter å designe maskinen sin når de kommer til undersiden. Her møtes vi nemlig ikke av en kjedelig sølvgrå plastplate med modellinformasjon og klistremerker, men heller av en teksturert bakplate og et delvis gjennomsiktig plastdeksel som lar deg skue ned på de massive kjølerørene som er knyttet til prosessoren og grafikkløsningen.

Spesifikasjonene for vår testmodell finner du i faktaboksen øverst til høyre. Merk at ROG G752 også finnes i en rimeligere variant med GTX 1070-grafikk, der prosessoren ikke kan overklokkes og du må klare deg med halvparten av lagringsplassen. Denne konfigurasjonen har imidlertid en litt hyggeligere pris, og ifølge vår kommersielle samarbeidspartner Prisguide.no, finner du denne fra 25 000 kroner og oppover.

Asus ROG G752VS-GC026T
9
Imponerende
Anbefalt

Asus ROG G752VS-GC026T

9
Imponerende
sitatEn kostbar affære som heldigvis skilter med revolusjonerende ytelse og god utforming.

Fordeler

 • +
  Revolusjonerende grafikkytelse
 • +
  God og lynrask skjerm med G-Sync
 • +
  Støysvak
 • +
  Solid design
 • +
  Fremtidsrettede tilkoblinger
 • +
  God pekeplate og tastatur

Ting å tenke på

 • Større og tyngre enn konkurrentene

Ytelse »

Forrige års spillbærbare var ikke særlig interessante å måle ytelsen til. Det var, som året før der igjen, GTX 980M-brikken som regjerte. Nå er det prosessoren som er av fjorårets Skylake-generasjon, men denne er neppe som noen flaskehals å regne uansett.

I hovedsetet sitter nemlig Intels firekjernede Core i7-6820HK – den samme som MSI valgte til sin GT72S. Denne er klokket til 2,7 GHz, med en maksimal TurboBoost på 3,6 GHz.

PS: Ved hjelp av overklokkingsprogramvare fra Asus kan du overklokke prosessoren, noe vi ikke har gjort når vi nå går i gang med prosessortestene våre:

Til sammenligning sitter den noe mer vanlige i7-6700HQ, som strekker seg til 3,6 GHz men kommer uten overklokkingsmuligheter, i fjorårets utgave av G752.

Av den andre ytelsestesten vår, som altså går ut på å sette prosessoren til å konvertere og krympe en spillefilm, viser det seg ikke helt overraskende at vår testkandidat legger seg rett ved rivalen fra MSI. Samme prosessor, (så godt som) samme ytelse. Det gir jo mening. Forbedringen er uansett signifikant fra forrige års utgave av G752.

Vi vet ikke helt hva som foregår hos MSIs ellers så arbeidsomme GT72S når vi kommer til vår andre prosessortest, men det er jo hyggelig for ferske G752 at den tar hjem seieren og viser langt bedre takter enn forgjengeren.

Prosessorytelse er isolert sett av mindre interesse om du tenker på å skaffe deg en spillbærbar. Det er kombinasjonen med grafikkortet som er interessant. Det er i vår syntetiske spillmåling, 3DMark, at slaget skal stå – det er her vi skal få se om Nvidias nye mobile Pascal-brikker virkelig lever opp til standarden satt av skrivebordskortene for et par måneder siden.

Og, altså, det er jo bare å la «Fire Strike»-grafen tale for seg selv. Vi har knapt sett maken. Vi er vant til 20 til 30 prosent bedre ytelse ved nye generasjoner. Med Pascal i skikkelse av GTX 1070 derimot snakker vi med ett om en ytelsesøkning på 65 prosent over GTX 980M i fjorårets G752! Om vi sammenligner med MSIs GS40 og dens GTX 970M får vi utrolige 111,8 prosent høyere ytelse.

Merk at GTX 1070 oppnår fattige 770 3DMark Fire Strike-poeng mindre enn GTX 1070 FE målt på vår nylig oppdaterte grafikkorttestrigg. Dette gapet på 5,2 prosent viser hvor lite skillet mellom stasjonære og spillbærbare har blitt når det kommer til grafikk.

Nytt i denne testen er 3DMarks nye Time Spy-test. Denne DirectX 12-testen er en indikasjon på grafikkbrikkenes evner i nye spill som tar i bruk DirectX 12-API-et. Time Spy har kommet til etter et tett samarbeid med blant annet Nvidia og AMD, og bør dermed være en objektiv måling vi kan legge til grunn for våre anbefalinger.

Nå måler 3DMark syntetisk grafikkytelse. Vi ser ikke nødvendigvis de samme forskjellene i faktiske spill, spesielt ettersom prosessoren her får en større rolle.

Vår første spilltest, Hitman: Absolutions, gir oss en skikkelig kalddusj der den nye GTX 1070-brikken «kun» yter 27 prosent bedre enn GTX 980M. Vi ser likevel tegn til at målingene ikke bør få bli utslagsgivende, ettersom vi får samme FPS-verdier både i våre gjennomkjøringer ved Full HD og 720p-oppløsning.

Når vi fortsetter til Metro 2033-testen vår ser vi nemlig tall som er mer på linje med de lovende 3DMark-resultatene. I Full HD-oppløsning kan GTX 1070 skilte med hele 76 prosent høyere FPS enn GTX 980M og svært gode 47,5 prosent høyere FPS enn GTX 970M i forrige års Asus ROG G752.

Vi har en ny test på lager i anledning anmeldelsen av den første mobile GTX 10-serie-bærbare, nemlig Rise of The Tomb Raider. Dette spiller benytter enkelte DirectX 12-teknologier og er et nyere og mer relevant innslag i rutinene våre enn de øvrige spillene.

Vi har kun ytelsesdata fra forrige års utgave av G752, men datagrunnlaget vil selvsagt øke etter hvert som vi tester flere spillbærbare. Uansett er det gledelig å melde at GTX 1070 gir hele 89(!) prosent høyere FPS enn GTX 970M i Tomb Raider.

Mens MSIs GT72S benytter seg av det de kaller Super Raid 4, som i praksis er to PCIe-3.0-baserte enheter satt opp i RAID0, byr Asus' ROG G752VS på en løsningen med to 256 GB M.2-flashenheter som sammen kommuniserer over PCIe-3.0 x4-sporet. Selv om lesehastigheten ikke er like imponerende som hos MSIs høvding er skrivehastigheten i en egen liga. Oppstart av maskinen, åpning av programmer og innlasting av spill går lynraskt – for alle de testede maskinene, i grunn. I tillegg til den raske flashlagringen kommer G752 med en harddisk på 2 terabyte for lagring av film, bilder, enda flere spill eller diverse mindre brukte filer.

Asus ROG G752VS-GC026T
9
Imponerende
Anbefalt

Asus ROG G752VS-GC026T

9
Imponerende
sitatEn kostbar affære som heldigvis skilter med revolusjonerende ytelse og god utforming.

Fordeler

 • +
  Revolusjonerende grafikkytelse
 • +
  God og lynrask skjerm med G-Sync
 • +
  Støysvak
 • +
  Solid design
 • +
  Fremtidsrettede tilkoblinger
 • +
  God pekeplate og tastatur

Ting å tenke på

 • Større og tyngre enn konkurrentene

I bruk og konklusjon »

Skjermen (kan) nå 100 hertz

Full HD-skjermen på 17 tommer er svært skarp. Faktisk trodde vi først at den hadde høyere oppløsning, og takket være den gode lysstyrken får også fargene en ekstra «snert» over seg – dog uten å bli unaturlig sterke. Som den originale ROG G752 er dagens modell fortsatt levert med et IPS-panel. Dette sikrer at skjermbildet ikke endrer karakter når du beskuer det fra spisse vinkler.

ROG G752VS er ikke helt presis når det kommer til å produsere grønn- og gulfarger, og et visst blåskjær ser vi. Dette stopper likevel ikke skjermen i å se imponerende ut i spill.

Asus har imidlertid ikke falt for fristelsen til å bruke samme skjermpanel som i fjor. Der fjorårets G752 tok et velkomment steg ved å gå fra det typiske 60-hertz-panelet til et 75-hertz-panel, tar Asus dette nå enda et skritt videre. Selv om skjermen fortsatt kommer med en oppfriskningshastighet på 75 hertz ut av esken, er det bare en rask tur innom Nvidias kontrollpanel som skal til før du kan flotte deg med hele 100 hertz fra panelet ved hjelp av det Asus kaller manuell overklokking. 100-hertz-panelet kan komme godt med når du spiller, ettersom vi på forrige side så at Nvidias GTX 1070 er kapabelt til å produsere langt flere FPS enn 75.

Den overklokkbare skjermen er ikke tilgjengelig på alle ROG G752-konfigurasjoner, så pass på å undersøke om modellen du vurderer støtter dette.

Også Nvidias G-Sync-teknologi er på plass. Det betyr i praksis at bildeflyten vil oppleves som langt jevnere i spill hvor du ikke er så heldig at grafikkbrikken klarer å holde bildeflyten over 30-40 FPS. Forskjellen den raske skjermen, og Nvidias G-Sync-teknologi utgjør i spill er betydelig, og vi kan trygt si at spill aldri har føltes mer levende på en bærbar enn nå.

Les om hvordan G-Sync fungerer på Tek Ekstra »

Tastaturet møter sterk konkurranse

Asus, som enkelte andre, velger å ikke klemme piltastene oppi resten av tastaturet.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Vi har alltid vært ganske fornøyde med ROG G-seriens tastaturegenskaper. Anti Ghosting, lang vandring for tastene (2,5mm), tydelig respons samt god demping og dertilhørende minimale støynivå har sørget for dette. Ikke noe av dette har endret seg for årets ROG G752, og det er helt greit. Tastene er veldig gode, men på sin egen måte.

Spillbærbarrivalen GT72S fra MSI har nemlig, om mulig, et enda bedre tastatur. Signert SteelSeries tok det oss rett og slett med storm da vi testet det for snart ett år siden. Her snakker vi om et tastatur med en noe slankere profil og litt kortere vandring på tastene, men med langt raskere respons og enda bedre demping.

De to tastaturene vil på denne måten appellere til to ulike leirer. Om vi må velge en vinner av de to holder vi nok likevel en liten tast på MSIs SteelSeries-kandidat.

Det røde feltet under WASD-tastene lyser opp.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Det røde baklyset kan reguleres i tre trinn og kan selvsagt slåes helt av, men fargen er og blir rød – i motsetning til MSIs GT72S hvor du har hele RGB-spekteret å velge blant.

En hendig detalj vi liker ved Asus' ROG-tastatur er at piltastene er godt adskilt fra øvrige taster og foreligger i full størrelse. Tastaturet kan dessuten smykke seg med fem makrotaster du kan programmere som du vil.

Berøringsflaten vinner på følelser

Berøringsflaten blir ofte nedprioritert hos spillbærbare da en uansett kobler til en skikkelig spillmus om man er ved sine fulle fem. Det er likevel godt å se at Asus holder fast på den gode berøringsflaten fra forgjengeren for de gangene du ikke skal spille. De dedikerte valgknappene like under er store og myke, og gir akkurat passe tilbakemelding og motstand – til stor forskjell fra MSIs knallharde og støyende knapper på GT72S.

Pekeplaten er stor, og om ikke noe drastisk har skjedd siden forgjengeren er den også god i bruk, noe vi selvsagt skal undersøke i selve testen. De to fysiske knappene er myke som de alltid har vært og er både veldig behagelige og stille. Indikatorlysene nedenfor lyser veldig svakt, så de er til liten sjenanse.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Pekeplatens flerberøring fungerer ganske godt og lar deg forstørre, forminske, panorere og rulle jevnt. Det er også en enkel sak å skifte mellom aktive programmer og virtuelle skrivebord med mer. Ved rulling (to finger) må du imidlertid være litt ekstra tydelig med bevegelsene dine for at pekeplaten skal oppfatte at du ikke bare vil flytte på musepekeren, så om du holder standarden ved Apples perfeksjonerte glasspekeplater vil du bli skuffet. For en spillbærbar er Asus likevel godt «innafor» med dette forsøket.

«Grillen» stikker litt ut, men mye mindre enn fra tidligere modeller. Om den kjøler like effektivt, det gjenstår å se.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Det er heldigvis lett å merke det når du beveger deg helt i kanten av berøringsfeltet takket være bruken av ulike materialer her og ellers. Dette er kanskje en selvfølge, men vi mener MSI lot designet få litt for stor vekt da de fjernet den fysiske grensen mellom berøringsfeltet og basen på sin GT72S. Asus viser her at det er mulig å tenke både design og funksjon.

Skjuler kreftene godt

I sin tid fungerte Asus' nærmest nifst stillegående G751 som en referanse for andre spillbærbare når det kom til støy. Siden leverte MSI den kanskje mest støysvake bærbare spillmaskinene vi noen sinne har testet, med sin GT72S.

Der vi egentlig ikke klarte å skille Asus' forrige G752-modell fra MSIs støysvake mesterverk, kan vi slå fast at årets utgave neppe stiller noe svakere når det kommer til støy. En jevn susing høres under spilløkten, men om du ikke takler denne bør du støye unna alt som heter PC-er og konsoller – med mindre de er passivt kjølt.

Årets ROG G752 er, kanskje takket være den nye 16-nanometers GTX 1070-brikken, en anelse kjøligere enn sin forgjenger med en 28-nanometer-GPU. Temperaturforskjellen ligger innenfor feilmarginen, men at grafikken siden sist har blitt svært mye kraftigere uten å påvirke temperaturen i nevneverdig grad er og blir en bragd. Når vi ser på temeraturen i forhold til de mer kompakte konkurrerende maskinene fra MSI forstår vi bedre hvorfor ikke Asus har slanket sin ROG-serie ytterligere. Resultatet kunne potensielt blitt en varmere og mer støyende affære.

Den overdimensjonerte lufteslusa er der for en grunn, og den gjør virkelig jobben sin. Bilde: Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Forsatt diskdrev

Venstresiden av maskinen har et par ekstra USB-porter, noe som bringer antallet opp til fire, i tillegg til USB 3.1 Type-C-porten. DVD-drevet følger stadig med, til glede for alle med fysiske spill- og filmsamlinger. Mon tro om det overlever til neste års versjon.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Asus ROG G752 har flust av porter tilgjengelig. Fire USB 3.0-porter, en USB 3.1 Type C-port (Gen. 2), en gigabit nettverksport og minnekortleser for å nenve noen. Om du har tanker om å ta i bruk en høyoppløst ekstern skjerm er en Mini DisplayPort 1.3-port på plass med støtte for høy bildefrekvens og G-Sync, i tillegg til en HDMI 2.0-utgang.

En stor del av venstresiden er beslaglagt av et DVD-drev. Vel og bra for noen, men vi kan ikke annet enn å lure på om ikke denne plassen kunne vært tatt opp av noe mer nyttig, slik som et større batteri. Eventuelt kunne fraværet av et fysisk diskdrev gitt Asus større spillerom når de utformet maskinen.

Vi kommer nemlig ikke bort fra at ROG G752 er en stor maskin, og med tanke på hvor få som bruker fysiske PC-spill eller filmer nå for tiden, og hvor nette, tilgjengelig og ikke minst rimelige eksterne USB-drev er i dag, ville det vært interessant å se ROG G752 uten dette innebygget. Kanskje neste gang maskinen får en designoverhaling?

Under maskinen: Du kan sette inn en annen 2.5-tommers harddisk eller SSD om du vil. To DDR4 SO-DIMM-minnespor er også ledige for senere utvidelse av hukommelse.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Middelmådig batteritid

Kraftige spillbærbare bør ikke forventes å kunne brukes lenge til spilling på batteridrift. Likevel er det av og til ønskelig å bruke maskinen uten laderen til andre ting som film, skissering av dokumenter eller til å sende av gårde et par eposter.

Mens spillbærbare flest kan holde det gående i mellom 200 og 300 minutter, klarer ikke Asus' nyeste med GTX 1070-grafikk å holde på energien lenger enn 220 minutter. Det er ganske middelmådig, men omtrent tre og en halv time bør samtidig være et OK resultat når en ser på hvor spreke komponenter det er som skal forsynes med strøm.

Konklusjon

Vi får litt Transformers-vibber av teksturen i den grå plasten. På-knappen lyser mørkerødt når maskinen er på, ellers glir den godt inn i resten av designet.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Det vi uansett kan si allerede nå er at Nvidias Pascal-brikke virkelig er den revolusjonen for spillbærbare som vi håpet, og i grunn trodde, på forhånd. – Og kanskje enda litt mer. I fjor utnevnte vi MSIs GT72S til årets spillbærbar, med Asus G752 like bak. De neste månedene skal vi teste flere spillbærbare fra en rekke produsenter med en rekke ulike grafikkløsninger. Målet er å kunne kåre den beste spillbærbare før høsten er omme, men om det blir ROG G752VS eller en annen må vi vente litt med å se.

At vi har måtte vente lenge på brikken kan lett tilgis, og om du har råd, eller er i gang med å spare opp penger til en Pascal-basert spillbærbar har du uten tvil mye godt å se frem til.

Aldri har du fått så høy ytelse fra en bærbar, og som vi nevner på forrige side ligger GTX 1070 kun 5,2 prosent bak 3DMark-scoren GTX 1070 FE fikk på vår oppdaterte grafikkorttestbenk. Skillet mellom stasjonær og bærbar har dermed heller aldri vært mindre. Årets ROG G752VS blåser forgjengeren av banen, der dens GTX 1070-brikke leverer over dobbelt så høy grafikkytelse som fjorårets modell med GTX 980M-grafikk.

Når vi samtidig, for Asus ROG G752VS sitt tilfelle, vet at både skjerm, tastatur og pekeplate er godt gjennomført, er det lite som taler for å ikke anbefale maskinen. Også den gode prosessorytelsen, den raske lagringsytelsen, den lave lasttemperaturen og den ekstremt støysvake kjøleløsningen tilsier en anbefaling fra vår side.

Kraftkaren fra Asus er helt riktig litt forvokst og den er utvilsomt svært dyr. Likevel, når vi tar i betraktning den nesten ufattelige ytelsesøkningen i spill, samt at prisen på forgjengeren (riktig nok med GTX 980M-grafikk) startet på 22 000 for et halvt år siden da den var ny, føler vi ikke prisen er direkte avskrekkende – bare høy. Men, det er jo noe som dessverre gjelder de fleste nye produkter som importeres til Norge for tiden.

Dermed er det vel fortjent at Asus ROG G752VS får med seg en anbefaling fra oss på vei ut i verden.

Men, hold an litt. Vi mener nemlig at modellen med blant annet Intel Core i7-6700HQ-prosessor og flashlagring på 256 gigabyte til 25 000 kroner for mange kan være et smartere kjøp enn konfigurasjonen vi har testet. Og husk, om du har litt is i magen og venter til dem som absolutt skal sikre seg Pascal i bærbare først har fått sitt eksemplar kan du helt sikkert spare en tusenlapp eller to utover høsten når konkurransen hardner til og butikklagerene er fulle.

Asus ROG G752VS-GC026T
9
Imponerende
Anbefalt

Asus ROG G752VS-GC026T

9
Imponerende
sitatEn kostbar affære som heldigvis skilter med revolusjonerende ytelse og god utforming.

Fordeler

 • +
  Revolusjonerende grafikkytelse
 • +
  God og lynrask skjerm med G-Sync
 • +
  Støysvak
 • +
  Solid design
 • +
  Fremtidsrettede tilkoblinger
 • +
  God pekeplate og tastatur

Ting å tenke på

 • Større og tyngre enn konkurrentene
annonse