Til hovedinnhold
Konkurranse

Vinn en Omen 15-spillbærbar

En av dere vil motta en spillbærbar på nyåret.

Niklas Plikk, Tek.no

GOD JUL!

Vi synes det er veldig hyggelig at du finner tid til å stikke innom oss på selveste julaften, hvor vi også byr på en skikkelig godbit.

Premien i dagens kalenderluke er nemlig en HP Omen 15 spillbærbar. Premien har en verdi på 12 000 kroner og er gitt av HP.

HP Omen 15.
HP

HP har ikke vært særlig «på'n» når det kommer til spill-pc-markedet de siste årene. Nå satser de imidlertid med et lass nye produkter under Omen-merkevaren.

Den bærbare spillmaskinen du kan vinne i dagens luke byr på forrige generasjons grafikkløsning, men likefullt kan den dedikerte Nvidia GTX 965M-brikken dens gjøre underverker i forhold til integrerte grafikkløsninger som er standarden hos mer tradisjonelle bærbare.

Omen 15 byr på en 15-tommer stor skjerm med UHD-oppløsning (4K). Maskinvaremessig stiller den ellers med en kraftig Intel Core i7-6700HQ-prosessor på 2,6 GHz, 16 GB DDR4-minne og en SSD på hele 512 GB.

Vi ønsker alle en riktig hyggelig julekveld, og selvsagt lykke til i konkurransen!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse