Til hovedinnhold

Dette kan være en tidlig utgave av LGs nye V30-mobil

Kjent ryktemaker står bak bildene.

@evleaks

Det er ventet at LG skal lansere sitt nye flaggskip V30 i løpet av høsten. Likevel begynner ryktene å gå rundt den kommende modellen. I helgen postet den kjente ryktemakeren Evan Blass (@evleaks) noen bilder av det som skal være tidlige tegninger av enheten.

Evan Blass poengterer selv at bildene han har postet trolig er eldre tegninger av telefonen som går under kodenavnet Project Joan – som til slutt skal bli LGs nye V30-modell.

Mye usikkerhet

Det er naturlig nok veldig tidlig å konkludere med noe som helst ut i fra de to bildene som Evan Blass har lekket. Men de viser at LG kanskje vurderer å bryte med sin tradisjonelle utforming på den kommende mobiltelefon.

Dette er trolig en tidlig tegning av det som kan bli LGs nye V30-modell
@evleaks

På bildene kan vi nemlig se at telefonen får en nedtrekkbar skjerm. Mimrer vi litt tilbake i tid, fantes det flere telefoner som hadde nedtrekkbart tastatur. Nå vil altså LG ha en helt egen skjerm.

Med denne skjermen kan du trolig ha et eget tastatur, app-bank eller andre hendige funksjoner. Dette minner oss litt om hva Apple gjorde med sin nyeste versjon av sin bærbare Macbook Pro-serie i form av Touch Bar.

Trolig OLED-skjerm

At LG prøver ut nye utforminger og funksjoner på sin V-serie er ikke noe nytt. Blant annet fikk V10-modellen en egen skjerm som ble plassert ovenfor den vanlige skjermen. Etterfølgeren til denne skjermen, V20, hadde også denne typen løsning.

Begge disse modellene hadde en stor LCD-skjerm i tillegg til den lille skjermen. Nå ser det ut til at LG velger bort denne teknologien til fordel for et OLED-panel. Utover det er fortsatt denne telefonen et mysterium hva gjelder spesifikasjoner. For alt vi vet kan idéen om nedtrekkbar skjerm være skrotet for lengst. Men det hadde vært tøft om den ble en realitet.
Hva tror du om en nedtrekkbar skjerm?

LG har flere kort i ermet:
Lanserer mobil for den eventyrlystne »

(Kilde: Twitter/Evleaks)

annonse