Nyhet

LG hinter om syltynne skjermrammer på V30 med dette bildet

Slipper offisielt bilde i forkant av lanseringen.

Det har riktignok begynt å lekke ut en del ubekreftede opplysninger om LGs neste flaggskip V30, men hittil har ikke LG selv kommet med så mye informasjon om mobilen. I en pressemelding har selskapet imidlertid nå lettet litt på sløret.

Nærmere bestemt har LG nå delt et knippe opplysninger om skjermen på sin neste toppmodell. Selv om V30 ikke nevnes ved navn i pressemeldingen er det svært sannsynlig at det er denne modellen som omtales.

Helt heldekkende

Ifølge LG blir V30 den første mobilen som byr på en OLED-skjerm i det såkalte FullVision-formatet, som er LGs svar på rammeløst design. Selskapet la ved et bilde som viser den nederste delen av mobilen, og etter bildet å dømme har mobilen såvisst spinkle rammer både på sidene og nederst.

Dette er det nyeste lekkede bildet av det som skal være LG V30..

Ifølge LG har topp- og bunnrammen på den neste toppmodellen blitt redusert med henholdsvis 20 og 50 prosent sammenlignet med forgjengeren V20. Som vi bemerket i vår test av V20 har denne allerede temmelig smale rammer øverst og nederst, så V30 vil dermed etter alt å dømme få en tilnærmet heldekkende skjerm.

Dette innebærer også at LG-logoen er blitt flyttet fra bunnen på mobilens frontside til baksiden. Ellers kan LG bekreftet at mobilen får en 6-tommers skjerm med QHD-oppløsning på 1440 x 2880 piksler, og at OLED-panelet leverer solid fargegjengivelse i form av 148 prosent av sRGB-fargerommet og 109 prosent av DCI-P3-fargerommet.

Avdukes denne måneden

Kanskje ikke helt overraskende har skjermen også støtte for HDR10-standarden. Til å beskytte skjermen har LG benyttet Gorilla Glass 5, som man også finner på andre toppmodeller, for eksempel Galaxy S8 og Essential Phone.

Utover dette har ingen ytterligere spesifikasjoner blitt offentliggjort, men tidligere lekkasjer har antydet at V30 får 4 GB minne, trådløs lading, dobbel kameraløsning og fingeravtrykkleser på baksiden. Det er også sannsynlig at den kommer med den nye Snapdragon 835-brikken.

Det har for øvrig allerede blitt lekket bilder av telefonen fra troverdige kilder. LG har indikert at mobilen skal vises frem på et arrangement i Berlin den 31. august, så snart vil trolig alle detaljer bli avslørt.

LG har også lansert en «miniversjon» av G6 nylig: Så mye skal Q6 koste »

Les også
Slik blir LG V30s unike lydløsning
Les også
Slik blir nye LG V30
Les også
LG V30 får unikt kamera
Les også
Snart skal LG avsløre sin nye toppmodell V30 – slik ser den trolig ut
Les også
Dette kan være en tidlig utgave av LGs nye V30-mobil
annonse