Til hovedinnhold

Kamp om MTUs kundemasse

Er du blant de 21.000 operatørløse kundene som har vært hos MTU, må du finne deg en ny operatør innen 5. desember. Både Tele 2 og Talkmore har betalt for å få tilgang til MTUs kunder via SMS, men andre operatører ønsker også å lokke til seg kundene.

Chess har til- og med et eget banner på nettsidene som viser teksten: ”Vi ønsker alle MTU-kunder velkommen!”

Attraktive fastpriskunder

Chess ”gjorde tilgjengelig” fastprisabonnementet Chess On 50t for cirka to uker siden, men har på ingen måte hauset det opp i media. Nå ser de imidlertid muligheten til å lokke til seg kundene som har hatt abonnementet MTU Fastpris. Når du klikker på velkomstbanneret som er rettet mot tidligere MTU-kunder får du nemlig opp informasjon om det nye fastpristilbudet til Chess.

- De MTU-kundene som har hatt fastpris, ønsker vi selvsagt velkommen til oss. Abonnementet Chess On 50t har vært tilgjengelig i et par uker, men vi har egentlig ikke lansert det med brask og bram, sier konstituert administrerende direktør Sondre Aarrestad i Chess til Mobilen.no

- Som sikkert alle andre operatører, har vi merket det at mange kunder nå må skifte operatør, legger han til.
(Artikkelen fortsettes.)


Konstituert administrerende direktør Sondre Aarrestad i Chess.

Flere fastprisaktører

Det nye abonnementet fra Chess er i realiteten nokså identisk med Talkmore Fastpris. Den eneste vesentlige forskjellen når det gjelder pris er at Chess tar 7 kroner – i stedet for 5 kroner – per megabyte for datatrafikk.

Hvorfor bør da fastpriskundene velge Chess?

- Fordi Chess er kjent for god kundeservice (noe mange av kundene har klaget på hos MTU, journ.anm.). De bør komme til oss og oppleve det Chess står for. Vi vil ønske nye og tidligere kunder velkommen til oss, avslutter Aarrestad.

Kundeflukt til One Call

Lavprisaktøren One Call hevdet allerede på fredag kveld – da MTU ble slått konkurs – at de merket betydelig aktivitet på nyregistreringer via internett. Salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call antyder at det har vært mer hektisk enn normalt denne helgen.

- Hvor mange det er snakk om kan jeg naturlig nok ikke kommentere, men vi har måttet sette inn ekstra mannskap i helgen. Det strømmer fortsatt bra på, sier Sandaker til Mobilen.no.
(Artikkelen fortsettes.)


Salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call.

- Når det gjelder kundene så går jo hele vår profil på ”billig og enkelt,” så det er naturlig at vi tiltrekker oss både prisbeviste kunder så vel som storbrukere. Vi ser særlig at vårt nye abonnement Full Pakke har vært særs populært i helgen, avslutter Sandaker.

Bytt operatør NÅ!

Post- og teletilsynet (PT) har gått ut med en melding om at eksisterende MTU-kunder bør snarest mulig finne en ny operatør. Det kan nemlig ta litt tid før porteringen av abonnementet finner sted, og dersom du drøyer for lenge, risikerer du å stå uten operatør etter 5. desember. Normalt vil en portering skje i løpet av en ukes tid. PT opplyser også at selskapet Dataguard AS overtar driften av de øvrige tjenestene til MTU.

Er du MTU-kunde, men har ikke bestemt deg for hvilken operatør du bør bytte over til, kan du finne det abonnementet som passer best til din bruk, ved å bruke priskalkulatorene Ringepriser og Telepriser.

Mer om
annonse