Til hovedinnhold

Vollvik starter nytt mobilselskap

Investor og forretningsmann Idar Vollvik, som eide mobilselskapet Chess mellom 2001 og 2005, vil om kort tid introdusere den nye operatøren Ludo på det norske markedet, ifølge NA24.no. Med hjelp fra enkelte av hans tidligere kolleger i Chess, skal Vollviks selskap satse stort på mobiltelefoni, internett og telefoni.

En del av finansieringen skal være på plass, og Vollvik vil ifølge rykter også satse utenfor norske grenser med Ludo. Den tidligere milliardæren har allerede etablert selskapet Ludo, med partneren Robert Monsen som styreleder.

Vollvik gleder seg

Mannen bak Ludo-selskapet kan bekrefte at tidligere daglig leder i Ipea, Ole Norstad, er blant samarbeidspartnerne. Han sier at de er klare til å si mer om fremtidsplanene om to-tre uker.

- Jeg gleder meg som en unge, sier Vollvik til Mobilen.no

- Vi kan ikke forvente at vi skal gjøre det på samme måte som med Chess. Det er et annet marked, og vi må komme opp med nye modeller. Det viktigste er å være kreativ, energirik og ha god bransjekunnskap, avslutter Vollvik.

Brask og bram

Det er ventet at Vollvik vil ta det norske markedet med storm, ettersom noe av grunnlaget for hans suksess med Chess var et massivt PR-maskineri. En tidligere kollega tror imidlertid det kan bli tøffere enn forventet for Ludo.

- Han kan bransjen ut og inn. Når Idar gjør noe, gjør han det ofte med brask og bram, sier markedsdirektør Jarle Alvær i Chess til Mobilen.no

- Men det norske markedet er veldig utfordrende, advarer Alvær.

Mer om
annonse