Til hovedinnhold

Ny Chess-sjef starter friskt

I en pressemelding går Barmen ut og sier selskapet nå lanserer markedets rimeligste fastprisabonnement – ChessOn 10.

Abonnementet koster 249 kroner i måneden, da får du 600 ringeminutter og 300 SMS inkludert.

Om det stemmer at abonnementet er billigst i Norge kan nok diskuteres. For eksempel har konkurrenten Onecall et fastprisabonnement til 299 i måneden, hvor 1500 ringeminutter og 150 SMS er inkludert.

Sjekk ditt forbruk

Hvilket fastprisabonnement som blir billigst for deg, avhenger altså av ditt ringemønster. På vår tjeneste Ringepriser.mobilen.no kan du sjekke hvilket abonnement som passer nettopp deg.
Den nye Chess-sjefen sier deres tilbud ikke bare retter seg mot storforbrukerne.
- Tidligere fastpristilbud har i realiteten vært rettet mot storforbrukerne, mens vårt nye fastpristilbud retter seg mot folk flest. Når vi i tillegg øker antallet SMS i forhold til andre aktører ved at vi inkluderer 300 tekstmeldinger i prisen, understreker dette Chess sin posisjon som en forutsigbar lavprisaktør, sier Barmen.

Sparker til de små

Hovedkonkurrenten definerer han som Telenor.

- Vi skal fortsette å angripe, og vi øker prisgapet ytterligere i forhold til hovedkonkurrenten Telenor Mobil, sier den nye Chess-sjefen.

Samtidig sparker han til de mange mindre mobiloperatørene som har oppstått – og lagt ned – de siste årene.

- Vi skal alltid være konkurransedyktige og historien har vist de senere år at de som gir bort tjenestene nærmest gratis ikke overlever. Slike konsepter rammer til slutt kundene som må finne seg ny operatør, og det kan ta inntil to uker å få opp et nytt abonnement med det gamle nummeret, påpeker Barmen.

Mer om
annonse