Til hovedinnhold

Her er Ludo-laget

Finansmannen Idar Vollvik vil i løpet av de nærmeste ukene offisielt lansere mobilselskapet Ludo. Når det gjelder navnvalg hopper den tidligere Chess-eieren fra ett spill til et annet, og har fått med seg tidligere kolleger med på Ludo-laget.

Mobilen.no har nå fått bekreftet at Frank Otto Bruland og Ole Norstad, som begge har jobbet i Chess under Vollvik, er involvert i det nystartede mobilselskapet. I tillegg erfarer vi at Ludo har vært i kontakt med andre operatører om en mulig samarbeidsavtale.

Ludo-partnere

Vollvik kunne i går bekrefte at Ipea-gründer Ole Norstad – som også har jobbet i Chess – er en av Ludo partnerne. Da vi kontaktet Norstad, kunne han foreløpig ikke si noe særlig om satsningsområdene til Ludo, eller forretningsmodellene, men han kunne avsløre at hans tidligere kollega Frank Otto Bruland også er en medspiller.

Bruland står også registrert som eier av domenet www.ludomobil.no, hvor det står at de i løpet av kort tid vil kunne tilby deg Norges billigste mobilabonnement.

Samarbeidspartnere

Det ryktes at Telenor kan være en aktuell samarbeidspartner for Ludo. Vi spurte informasjonssjef Atle Lessum i Telenor om dette stemte:

- Ingen kommentar. Om vi hadde vært det, ville det uansett ikke vært noe vi kunne kommentere, svarer Lessum.

(Artikkelen fortsettes.)


Informasjonssjef Atle Lessum i Telenor.

MTU har også blitt nevnt i den sammenheng.

- Vi synes konseptet er superspennende og har vært i kontakt med Ludo. Men noe lengre enn det har vi ikke kommet, sier MTU-gründer Stein Matre.

- Jeg har ingen kjennskap til samtaler med MTU om Ludo, sier imidlertid Ludo-spiller Ole Norstad til Mobilen.no.

Konkurrenter

Markedsdirektør Jarle Alvær i Chess sa i går at Vollvik har meget god kjennskap til bransjen, men at markedet også var blitt veldig mye vanskeligere. En annen konkurrent tror det samme.

- Jeg ser ingen åpning for en virtuell operatør i dagens marked, sier Salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call til Mobilen.no

- Med så sterke aktører som Tele 2, Chess og One Call vil det være tilnærmet umulig å konkurrere. Men velkommen skal han være, legger Sandaker til.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call.

Oppstartsfase

Det er tydelig at mobiloperatøren Ludo er tidlig i oppstartsfasen. Nina Kristin Korneliussen står oppført som kontaktperson for aksjeselskapet Ludo AS i Brønnøysundregistrene, men har foreløpig ingen informasjon Ã¥ meddele.

Hva kan du si om mobilselskapet Ludo?

- Ingen kommentar, svarer Korneliussen.

Men du står oppført som kontaktperson?

- Er jeg det? Jeg er kanskje det, men jeg er ikke involvert ennå, avslutter Korneliussen.

Mer om
annonse