Til hovedinnhold

– Apple iWatch kommer i oktober

Alle rykter peker på høstlansering for Apples «ha-på-dings».

Thomas Bogner

Selv om enheten fortsatt glimrer med sitt fravær, er ryktebørsen bombesikker på at Apple vil slippe en ha-på-dings, eller «wearable device», om kort tid. Nå rapporterer nettstedet Apple Insider at enheten, trolig kalt iWatch, vil bli sluppet på et ekstraordinært arrangement i oktober.

Fortsatt mye usikkerhet

Blant kildene til Apple Insider nevnes nettstedet Re/code-journalisten John Paczkowski, som skal ha fått bekreftet informasjonen sin fra flere Apple-kilder. Foreløpig er de fleste enige om følgende fakta:

  • Navnet vil trolig være iWatch
  • Enheten vil slippes til høsten
  • Helse og velvære vil være i fokus (direkte oppkobling til Healthkit)
  • Den vil ha flere biometriske sensorer
  • Tett kobling med iPhone
  • To størrelser for menn og kvinner

OLED-skjerm?

Oktober-lanseringen stemmer forøvrig også overens med datoen den japanske avisen Nikkei har satt. De gikk også enda lenger i sin gjetning, og hevdet at enheten vil ha en fleksibel OLED-berøringsskjerm, og at Apple planlegger å produsere mellom tre og fem millioner enheter hver måned fremover.

Apple holder som vanlig kortene tett til brystet, og har ikke sagt noe konkret angående en mulig smartklokke. Alt de har sagt er at 2014 vil by på de mest spennende produktlanseringene de noen gang har hatt, men slike lovord har vi hørt fra Apple før.

Til høsten kommer iPhone 6:
– Ny iPhone kan komme tidligere enn antatt »

(Kilde: Apple Insider)

Mer om
annonse