Nyhet

Denne har to måneders hviletid

Samsung lanserer nå Xcover som har en mildt sagt imponerende batteritid. Hviletiden er oppgitt til 1600 timer, altså tett oppunder 67 døgn, og taletiden er oppgitt til 22 timer.

Telefonen bør passe bra til de som driver med jakt, fiske eller turer i skog og mark eller på sjøen som har helt andre formål.

Xcover ligner på Samsung B2100 og B2700, og likheten stopper ikke der. Også Xcover er laget for å tåle mer enn vanlige mobiltelefoner. Den er utformet for å tåle støt, og er i tillegg IP54-klassifisert noe som betyr at den ikke slipper vannsprut fra hvilken som helst retning eller støv inn til elektronikken.

Telefonen skal også ha en ekstra kraftig høyttaler for konferansesamtaler, og i likhet med modeller i B-serien stiller Xcover med en innebygd lommelykt som kan være kjekt å ha når du leter etter noe etter at bålet har sluknet.

Når du vil forevige fangsten din kan du ta bilder eller video. Oppløsningen på begge deler er 640 x 480 piksler, noe som gir veldig lavoppløste bilder men helt grei størrelse på videoopptaket.

Støtte for minnekort er også på plass, men det ser ut som maksimal størrelse som støttes er 2 GB.

Xcover stiller også med FM-radio og MP3-spillerfunksjon, slik at du kan slappe av i teltet til litt musikk etter en lang dag med rifla på ryggen.

Veiledende pris er 800 kroner, og telefonen blir tilgjengelig i butikkene i løpet av juli måned.

Se også test av andre røffe telefoner:

Les også
Lanserer robust telefon med sveiv
Les også
Ny hardhaus fra Sonim
Les også
Samsung E2370 Xcover
Les også
Samsung C5212
Les også
Overlevde 140 dager i snø
Les også
Nokia 3720 Classic
Les også
Video: Vi har skutt XP3 med salongrifle
Les også
Sonim XP3
Les også
Hvor mye tåler egentlig Samsung B2100?
Les også
Den perfekte strandmobilen?
Les også
Samsung B2700
annonse