Til hovedinnhold

MTU bare for menn?

Nærmere 70 prosent av alle kundene til MTU er menn, som vil si at kvinnene er sterkt underrepresentert. Administrerende direktør i MTU Jo Lerheim sier ifølge Teleavisen at han ikke vet hvorfor det stort sett er menn som velger MTU, men at de ønsker å tiltrekke seg flere kvinnelige kunder.

- Kvinner er flinke til å spare inn der det er mulig, og er på flere områder mer økonomisk enn menn. Når det kommer til mobilabonnementer ser ikke dette ut til å gjelde, sier Lerheim.

Få kvinnelige kunder

Siden MTU markerte seg som en mobiloperatør på det norske markedet i mars i år har kundeveksten vært stabil. Likevel ser det ut til at kvinner kvier seg mer for å flytte over mobilabonnementet sitt til MTU enn menn.

- På tre korte uker etter lansering meldte 10.000 mobilister overgang til oss, og mange flere kunder har kommet til siden da. Men feminine kvinnestemmer var det heller lite av inn til kundeservice, sier Lerheim til Teleavisen.

Salg på mobilabonnement

MTU-sjefen er usikker på hva han må gjøre for å lokke kvinnene over til MTU, men antyder at de vurderer å markedsføre abonnementene sine på et noe utradisjonelt vis. Han tror mange kvinner vil slippe unna med en regning på null kroner ved å bytte til MTU.

- Det burde gjøre susen, men kanskje de tror det er for godt til å være sant. Om ikke flere damer viser interesse får vi kanskje bruke ordet SALG, det fungerer jo alltid hos kvinner, avslutter Lerheim.

Finn det rimeligste mobilabonnementet for deg – sjekk Ringepriser!

Mer om
annonse