Til hovedinnhold

Angry Birds for Android er ute

Angry Birds har vært tilgjengelig i en og en halv måned for de Android-brukerne som har meldt seg opp til beta-testing av spillet. Nå er spillet endelig ute i offisiell versjon.

Gratis

Fullversjonen av spillet er helt gratis for Android-brukerne. Årsaken skal være at kjøpe-applikasjoner ikke er tilgjengelig for alle enda, og finske Rovio, som står bak spillet, har avgjort at de vil ha spillet ut til flest mulig brukere.

Som gratisspill flest vil det være støtte for reklame i Angry Birds. En senere oppdatering av spillet vil gi det muligheten til å kjøpe spillet om du vil slippe å se reklamen.

Angry Birds støtter Android OS i versjon 1.6 eller senere. Telefonen må støtte OpenGL ES 2.0.

Foreløpig er ikke QVGA-oppløsning støttet, det vil si skjermer med 320 x 240 piksler. Rovio informerer om at støtte for denne oppløsningen kommer snart.

Straks i Android Market

Spillet kan i skrivende stund lastes ned fra Getjar (gå til http://www.getjar.com/angry-birds med mobilnettleseren), og er ifølge produsenten straks ute på Android Market.

Akkurat nå ser det imidlertid ut som Getjar har mer trafikk enn serverne har godt av, så vi har foreløpig ikke fått tak i spillet.

Angry Birds er et av de spillene som selger mest i Apples App Store, og er også tilgjengelig i Ovi Store for Nokia-telefoner.

(Kilde: Rovio)

annonse