Til hovedinnhold

Angry Birds blir oppdatert

Spillprodusenten Rovio har nettopp kommet med en ny versjon av det allerede vanedannende spillet. Dette er versjon 1.4.2 som inneholder hele 45 nye baner, noe som gir en total av 195 baner man kan jobbe seg i gjennom.

Enormt populært

For de som aldri har vært borti dette spillet, går det kort sagt ut på å bruke ulike fugler med ulike egenskaper som man skal skytes med en stor sprettert for å ødelegge alle grisene på brettet. Spillet ble lastet ned over 1 million ganger innen det først døgnet da det ble sluppet til Android-systemet. Angry Birds har også vært en av App Stores mest kjøpte produkter med over 10 millioner kjøp.

Passer mindre skjermer

Den nye oppdateringen gir også flere muligheten til å spille en fullverdig utgave av spillet. Nå er det nemlig lagt inn støtte for QVGA, noe som enkelt sagt vil si at eiere av smarttelefoner med mindre skjermer nå også vil være støttet hundre prosent. I tillegg skal utviklerne ha fikset diverse feil som blant annet gjorde at man kunne få grafikkfeil når man kjørte spillet på Android versjon 1.6.

Oppdateringen kan lastes ned gratis allerede, men er enn så lenge forbeholdt Android-telefoner. Så nå det er bare å kaste seg ut i flere nye timer med de sinna fuglene.

Kilde: (androidguys)

annonse