Til hovedinnhold

Angry Birds til folket

Etter mange tilbakemeldinger på at spillet Angry Brids ikke kjører like godt på alle enheter, vil den finske produsenten Rovio nå gjøre noe med dette. Det er i utgangspunktet Android-telefoner som står i fokus her, da flere mobiltelefoner med lave spesifikasjoner ikke klarer å kjøre spillet helt rent.

Mange har opplevd at spillet hakker under bruk, noe vi også har merket på flere telefoner med relativt lav prosessorkraft. Den nye versjonen av spillet med de sinna fuglene vil ikke ha noen mangler i forhold til originalen, og både baner og utseende vil forbli det samme. Endringen vil skje i spillets tilpassning til ikke fult så kraftige telefoner, og enheter med eldre versjoner av Android-systemet.

Angry Birds er blant annet ikke offisielt støttet av Android 1.6 og lavere versjoner. Blant modeller som ikke ennå offisielt ikke støtter spillet er også Sony Ericsson Xperia X10 mini og HTC Wildfire, Hero og Tattoo. Spillet kan fungere greit på disse telefonene, men hakking og feil i spillet kan forekomme. Når denne nye utgaven kommer er ennå uvisst, men forhåpentligvis tar det ikke lange tiden.

Les også: Angry Birds blir oppdatert

Kilde: (memyselfandroid)

annonse