Snart blir e-post bedre på nettbrett

Microsoft Outlook er på vei til Windows RT.

Selv om Windows RT på mange måter oppfører seg som en fullstendig PC krympet ned til nettbrettstørrelse, har plattformen hatt én viktig mangel. Microsofts egen e-postklient, Outlook, har enn så lenge ikke vært tilgjengelig. Nå skal den etter alt å dømme nærme seg.

Outlook skal nå være i ferd med å bli testet utenfor Microsofts egne vegger. Paul Thurrot fra nettstedet winsupersite.com skal nemlig ha observert Microsoft Outlook kjøre på nettbrett med Windows RT. Dette skal ha skjedd på Microsofts eget område i Seattle – men brukerne av brettene skal ikke ha vært Microsoft-ansatte.

Les også: Spioner stjal Telenor-sjefenes passord og e-post

Ustabil ved RT-lansering?

Ryktene vil ha det til at Outlook i utgangspunktet skulle slippes sammen med Windows RT. Årsaken til at så ikke skjedde, skal ha vært at appen var ustabil på Arm-basert maskinvare, eller at strømforbruket ble for høyt. Ingen av Thurrots to kilder skal ha merket noe til denne typen problemer.

Det er uklart akkurat når Outlook for RT vil dukke opp, og det er også usikkert hvilken prismodell som blir valgt. Outlook RT vil ifølge Thurrots kilder ikke bli gratis, eller leveres med RT-brettene.

Kommer til høsten?

Det er ventet at Outlook RT vil dukke opp i løpet av høsten – muligens som del av Windows 8.1, oppdateringen kjent som Blue, eller som del av en større oppdatering av Office-applikasjonene.

Les også: Gartner – Ikke kjøp Surface RT til bedriften

(Kilder: winsupersite.com, zdnet.com)

Les også
Lanserer Outlook-app for Android
Les også
Tviholder på Windows RT
Les også
Sjefen vil ha deg på jobb i ferien
Les også
iPad-versjon av Mailbox på vei
Les også
Bruker du samme passord overalt?
Les også
Vil ikke gi opp mobil IP
Les også
Spioner stjal Telenor-sjefenes passord og e-post
Les også
Microsoft Surface RT: Nettbrettet som ville være PC
Les også
– Ikke kjøp Surface RT til bedriften
Mer om
annonse