Til hovedinnhold

Lanserer Outlook-app for Android

Microsoft rydder i innboksen din.

Shutterstock/violetkaipa

Microsoft lanserer nå en Office-app for e-postløsningen Outlook. Outlook er kjent for de fleste, men Microsoft håper appen skal få oss til å bruke Office-programmene våre til enda mer effektiv samhandling.

Microsoft legger spesielt vekt på et ryddeverktøy som skal få orden på innboksen din. I tillegg kommer samarbeidsverktøy som integrerer felles redigeringsprosjekter i Word inn i innboksen.

Microsoft integrerer også samarbeidsløsningen Yammer på tvers av Office 365.

– Bedrifter er mer avhengige av e-post enn noe annet kommunikasjonsverktøy. Ulempen ved e-postens popularitet er den rene skjære mengden. Det er ikke uvanlig at folk opplever både sprengt innboks og e-post-utmattelse, skriver produktsjef for Exchange, Steve Chew, i en bloggpost.

Les mer: Nå kommer Office til iOS og Android

Intelligent ryddeprogram

Når Microsoft skal rydde i innboksen for deg, kategoriserer de mailene etter viktighet. Regelrett spam er én ting, men hva med de meldingene som ikke er spam, men som likevel ikke er særlig relevante, og derfor roter til innboksen. PCWorld bruker en e-post om brannøvelse ved et distriktskontor som eksempel på e-post som blir ryddet ut av innboksen, og til et eget sted der du kan gå gjennom roteposten.

Ved å analysere dine e-postvaner over lang tid, skal Office Graph kunne avgjøre hvilke e-poster som er viktige for deg, og hvilke som bare roter til innboksen.

Nå lanserer også Microsoft skylagringstjenesten OneDrive for bedrifter. Med Outlook-appen vil brukerne kunne legge ved dokumenter lagret på mobilen eller nettbrettet, men også dokumenter lagret i OneDrive, eller lenker til disse dokumentene.

Les mer: Nå får du Office for iPad

Kilde: (PC World)

annonse