Nyhet

Lanserer Outlook-app for Android

Microsoft rydder i innboksen din.

Microsoft lanserer nå en Office-app for e-postløsningen Outlook. Outlook er kjent for de fleste, men Microsoft håper appen skal få oss til å bruke Office-programmene våre til enda mer effektiv samhandling.

Microsoft legger spesielt vekt på et ryddeverktøy som skal få orden på innboksen din. I tillegg kommer samarbeidsverktøy som integrerer felles redigeringsprosjekter i Word inn i innboksen.

Microsoft integrerer også samarbeidsløsningen Yammer på tvers av Office 365.

– Bedrifter er mer avhengige av e-post enn noe annet kommunikasjonsverktøy. Ulempen ved e-postens popularitet er den rene skjære mengden. Det er ikke uvanlig at folk opplever både sprengt innboks og e-post-utmattelse, skriver produktsjef for Exchange, Steve Chew, i en bloggpost.

Les mer: Nå kommer Office til iOS og Android

Intelligent ryddeprogram

Når Microsoft skal rydde i innboksen for deg, kategoriserer de mailene etter viktighet. Regelrett spam er én ting, men hva med de meldingene som ikke er spam, men som likevel ikke er særlig relevante, og derfor roter til innboksen. PCWorld bruker en e-post om brannøvelse ved et distriktskontor som eksempel på e-post som blir ryddet ut av innboksen, og til et eget sted der du kan gå gjennom roteposten.

Ved å analysere dine e-postvaner over lang tid, skal Office Graph kunne avgjøre hvilke e-poster som er viktige for deg, og hvilke som bare roter til innboksen.

Nå lanserer også Microsoft skylagringstjenesten OneDrive for bedrifter. Med Outlook-appen vil brukerne kunne legge ved dokumenter lagret på mobilen eller nettbrettet, men også dokumenter lagret i OneDrive, eller lenker til disse dokumentene.

Les mer: Nå får du Office for iPad

Kilde: (PC World)

Les også
Norsk forskningsmiljø gjør Microsoft smartere
Les også
Populær nytteapp endelig på Android
Les også
Microsoft med «gavepakke» til proffkunder
Les også
Nå får du Office på iPad
Les også
Norsk søketeknologi i ny Office 365-app
Les også
De smarteste triksene til Windows Phone
Les også
97 av 100 mobilkunder snur i kassa
Les også
Nå slipper du å stå i kø for populær e-post-app
Les også
Snart blir e-post bedre på nettbrett
annonse