Til hovedinnhold

Se Samsungs nye musikkmobiler

Samsungs nye serie musikkmobiler, kalt Beat, sparkes i gang med de to musikkmobilene M3510 og M3200, som for øvrig også har fått tilnavnene ”Beat b” og ”Beat s”. De to mobilene er svært like rent spesifikasjonsmessig, men M3510 er en skyvetelefon og M3200 er en såkalt ”candybar”, altså uten skyve-, flipp- eller klappfunksjoner.

Begge mobilene egner seg først og fremst for de som ønsker å bruke telefonen som en MP3-spiller. Begge mobilene mangler nemlig 3G, og ingen av de har et mobilkamera som vil imponere noe særlig.

(Artikkelen fortsettes.)


Samsung M3200 Beat-s.

M3510 ”Beat b”

Ifølge Slashphone, er M3510 bare 9,9 millimeter tykk og har en rekke av Samsungs musikkfunksjoner, som for eksempel Auto EQ, Shazam Find Music, og Motion Play. Sistnevnte funksjon er for øvrig veldig lik Sony Ericssons Shake Control, som blant annet gir deg muligheten til å skifte sang ved å riste på mobilen, ifølge Engadgetmobile. Mobilen har også egne taster for avspilling av musikk.

Men med et mobilkamera på kun 2 megapiksler, lover det ikke bra for de som setter pris på å kunne ta brukbare bilder med mobilen. Det er nemlig uvisst om kamerafunksjonen har autofokus eller bildestabilisator. Den mangler også støtte for 3G. M3510 er ventet på det europeiske markedet i slutten av september.

M3200 ”Beat s”

Den andre Samsung-telefonen som ble lansert – M3200 ”Beat s” – har omtrent de samme spesifikasjonene som ovennevnte, men er forbedret med audio fra Bang & Olufsen Ice Power, i tillegg til stereohøytalere. I motsetning til M3510, er dette en skyvetelefon.

M3200 har i tillegg noe bedre batterikapasitet enn M3510, ifølge Phonemag. Denne mobilen ventes på det europeiske markedet i løpet av oktober.

Mer om
annonse